Съпругата на Регекампф води халф в Литекс, за когото са платени 1,3 млн. евро

Александру Бурчану ще заиграе в Ловеч от зимата

Съпругата на Регекампф води халф в Литекс, за когото са платени 1,3 млн. евро

Румънското издание Gazeta Sporturilor съобщи, че дефанзивният полузащитник Александру Бурчану ще заиграе в българския Литекс. Цитиран е личният агент на футболиста Ана-Мария Продан - съпруга на сегашния наставник на ловчанлии Лауренциу Регекампф.

Тя твърди, че халфът е разтрогнал вчера договора си с турския Трабзонспор. Той обаче може да играе отново от 1 януари догодина, тъй като контрактът му е прекратен след затварянето на трансферния прозорец.

"Днес прекратих договора на Алекс и сега той е свободен агент. Той наистина искаше да играе, а не само да получава много пари. През зимата той ще се завърне на терена, защото иска да се завърне в националния отбор, така че трябва да се бъде отново на високо ниво. Ще играе в България в отбора на Литекс Ловеч”, сподели пред изданието красивата агентка на полузащитника.
 
30-годишният Бурчану  е бил капитан на Стяуа, а за националния отбор на родината си е записал 27 двубоя, но без отбелязан гол.

Трабзон пък е платил 1,3 млн. евро за него преди две години, като футболистът е записал едва 14 мача за турския тим. Според transfermarkt.de, настоящата му цена е 1,5 млн. евро.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки