Тодор Батков: Арш и Грийн ще играят поне още една година в Левски (видео)

Собственикът на "сините" е наясно с ненужните и желаните футболисти на "Герена"

Тодор Батков: Арш и Грийн ще играят поне още една година в Левски (видео)
Собственикът на Левски Тодор Батков проведе дълъг разговор с  наставника на "сините" Николай Костов преди утрешното домакинство на Видима Раковски, след което обърна внимание и на медиите, дошли да отразят събитието. 
 
"Говорихме си с Николай Костов за това дали се е устроил битово, все пак живее сам. За това как стоят нещата с квартирата, с автомобила, разбира се говорихме и за атмосферата в отбора. За настроението на футболистите, себераздаването и желанието им за игра.", заяви Батков пред журналистите, сред които бе и репортер на Novsport.com.
 
"Разбрахме се след мача за Купата на 3 декември да седнем и да говорим какво ще правим по време на паузата. Знам имената и позициите на футболистите, с които да се разделим и които да привлечем. Нормално е да не ги споменавам сега. Вчера говорих с Георги Иванов относно темата за футболистите с изтичащи договори, имаме петима такива. Мисля, че сме пред финализиране на преговорите с Гаджев и Милиев, предстои да водим още разговори с Митрев. И остават холандците, с които аз ще се занимавам. Аз трябва да разговарям с тях." - сподели собственикът.
 

"Още в Правец говорихме с Грийн и той беше готов да преподпише. Но после мениджърът му се скри, защото се оказа, че има претенции около трансфера на Арш. Така че остава открит въпроса, има разговори, но първата реакция не е приемлива. Ще говоря с холандците, поне засега и двамата влизат в плановете. Ще направя всичко възможно, можем да гарантираме, че ще играят поне още година в Левски, ако не и две. Предстои да говорим с Мулдер, за момента имаме доста сериозно разминаваме с това което ние можем да си позволим и това, което е поискал." - каза още Батков.

 

"Йовов е много ценен играч и има място в Левски, докато има сърце и желание за игра, а след това в някое друго качество като една от нашите легенди. Той пази режим, води нормален живот и няма тежки контузии." - завърши босът на "сините".

Левски иска халф на ЦСКА 1948

Вижте кой е той

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки