Любо обяви основното си изискване - иска да види момчета, които да покажат воля за победа

Новият селекционер на националния отбор заяви, че заедно с помощниците си се опитват да съберат максимална информация около футболисти, които могат да са полезни на националния отбор

Любо обяви основното си изискване - иска да види момчета, които да покажат воля за победа

Новият селекционер на българския национален отбор по футбол – Любослав Пенев, гостуваше в рубриката "Пред банята" на предаването „Факторът Кошлуков” по TV7 и коментира някои интересни факти, свързани с представителния ни тим. Пенев говори за работата си на своя пост начело на България и за очакванията си към играчите, а по отношение на ситуацията с Димитър Бербатов и евентуалното му завръщане в националния отбор новият наставник на страната ни заяви, че нищо от това, което е казал последния път по този въпрос, не се е променило.

Пенев заяви, че вече е наблюдавал доста играчи: „Оптимист съм, познавам добре българския футбол. Изгледах доста футболисти. Оптимист съм и мисля, че нещата ще се получат. Не мога да се оплача от грижите, които се полагат към треньорското ръководство”, заяви опитният специалист и допълни, че заедно с тримата си помощници гледат едни и същи футболисти и се опитват да съберат максимална информация.

Пенев даде пример за добро и дългосрочно развитие на друг национален отбор – този на САЩ. Селекционерът на България заяви, че американците са се готвили по осемгодишна програма, направили са отбор и са се превърнали във фактор. Той допълни: „Трябва да се прояви разбиране. Има водещи европейски държави, които се развиват много добре и трябва да ни бъдат за пример”.

По отношение на ситуацията с Димитър Бербатов и неговото евентуално завръщане в националния отбор, Любослав Пенев коментира: „Дадох изявления по казуса Бербатов и в момента не кажа нищо ново”.

Новият селекционер на националния отбор обяви какво ще желае от своите футболисти: „Имам условия, които ги поставям. Това са футболни условия, свързани с нашата обща работа. Искам да видя момчета, които да покажат воля за победа”.

Вальо Илиев: Равностоен мач и ценен опит за младите

„Резултатът е закономерен“, заяви треньорът на ЦСКА 1948

Киров: Закономерно равенство, разликата остава само точка

„Получи се равностоен двубой“, заяви треньорът на Арда

Ас на Ботев: Не знам дали оставам

Вижте подробности

Във Франция: Юношите на ЦСКА с успехи над Монако и Лил

На силен международен турнир

Потвърдено: Солени глоби за ЦСКА, Локо Пд и Левски

Вижте всички решения на Дисципа

ЦСКА се готви без двама за последните си 2 мача

"Червените" отбелязаха рождения ден на Борис Станков

Футболист от Серия D има интерес да пробва късмета си в България (видео)

Историята на Афолаби Сойеми-Олалоде е много интересна

Георги Иванов инициира важна среща за футболната инфраструктура

Президентът на БФС търси решение на фундаментален казус

Лудогорец зове за купон: Да вдигнем заедно 13-ата

В Разград обявиха програмата по празненствата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки