ЦСКА умува до последно за Платини

Пената и Дуци се чудят дали да пуснат бразилеца като титуляр или да го оставят на пейката

ЦСКА умува до последно за Платини
ЦСКА отново ще излезе с променен състав за гостува­нето си в Ловеч днес, пише "Тема Спорт". Треньорският щаб на армейците реабилитира Мишел Платини и Грегъри Нелсън и те попаднаха в гру­пата.
 
Бразилецът има 50 процента шанс да излезе ка­то титуляр срещу Литекс, докато холандецът почти сигурно остава на пейката. Пената и Дуци ще мислят дo последно дали все пак да за­почнат мача с Платини. От тази дилема зависят посто­вете на Борис Галчев и Петър Стоянов. Ако той остане на пейката до Нел­сьн, тогава на неговото мя­сто в средата на терена зад нападателя ще играе Галчев. В този случай като дефанзивен халф до Тодор Янчев ще играе Петър Стоянов, а в центъра на защитата като партньор на Костадин Стоянов ще започне Пламен Крачунов.
 
Ако Платини е титуляр, Галчев ще играе на обичайна­та си позиция, а Петър Стоя­нов ще действа като централен бранител редом до Костадин Стоянов, подобно на мача с Миньор (Пк). В зона­та на крайните защитници ще действат Бандаловски и Румен Трифонов. Под рамката на вратата ще бъде Райс Мболи, а негова резерва -Благой Макенджиев.
 
Интересната промяна в състава на червените е свър­зана с евентуалното появя­ване в стартовите единай­сет на Антон Карачанаков, който е много вероятно да започне срещу оранжевите. За негова сметка на пейката ще остане Станислав Ко­стов, който игра в миналия кръг срещу Миньор, но бе притеснен и не се представи убедително. Спортно-техни­ческият щаб на ЦСКА може би ще предпочете да не го хвърля в този напечен мач. На върха на атаката отново ще бъде поставен румън­ският голмайстор Янис Зику, който отбеляза хеттрик в предния кръг срещу Миньор.
 

Старши треньорът на Ли­текс Атанас Джамбазки има доста кадрови проблеми. Той не може да разчита на трай­но контузените Йеленкович, Георги Миланов и Бодуров. В групата за мача днес попад­наха Момчил Цветанов и Сандриньо, които не са на­пълно готови за игра, но при всички положения ще бъдат използвани, макар и като ре­зерви. Освен това и Илия Ми­ланов е получил лека конту­зия в мача на младежите през седмицата срещу Ав­стрия. Възможно е и той в последния момент да отпад­не от сметките на Джамбаз­ки, ако не се чувства напълно здрав. 

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки