Босът на Лудогорец: Такава титла не ни трябва в тая помия, в Шампионската лига няма Каубоя, няма Перо (видео)

"Сериозно мисля за отказване", отсече бесният собственик на тима от Разград след равенството 2:2 с ЦСКА

Босът на Лудогорец: Такава титла не ни трябва в тая помия, в Шампионската лига няма Каубоя, няма Перо (видео)

Шефът на Лудогорец (Разград) Кирил Домусчиев бе афектиран след равенството 2:2 с тима на ЦСКА в мач от последния есенен кръг на "А" група. Разградчани се добраха до равенството в последните секунди на сблъсъка след като съдийски грешки попречиха на представянето им. 

 

"Аз мисля, че стана един мач, който българската публика не заслужаваше. Ние бяхме дошли да играем футбол. Съдията или съдиите опорочиха мача. Видяхте, че през второто полувреме имаше само един отбор на терена", заяви Домусчиев пред репортер на Novsport.

 

"Ако това е ЦСКА и това ще ми става шампион – жална му майка на родния футбол. Постоянно ги подпираха във възлови моменти. Имахме потенциал да върнем двата гола и го направихме."

 

"Аз сериозно мисля да се откажа от това да се занимавам с футбол. Не искам да оставям колегите иначе... Гледайте по телевизията имаше ли дузпа и правилно ли е отменен гола. Ивайло Стоянов – тотално поръчков съдия, Каубоя, Перо... Докато има такива няма как да стане нищо", добави той.

 

"Ние нямаме сили за ШЛ, а ЦСКА ако ще ни представя там, представете си. Писна ми вече, почва да ми омръзва толкова помия. Момчетата и ръководството заслужават първото място. Такава титла не ни трябва в тая помия", категоричен бе бесният бизнесмен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки