Тити Папазов готов да направи салто с мотоциклет

На 12 декември в Арена Армеец в София предстои финалния кръг на Световния шампионат по мотокрос фристайл

Тити Папазов готов да направи салто с мотоциклет

На 12 декември в Арена Армеец в София предстои финалния кръг на Световния шампионат по мотокрос фристайл, известен още като Вечерта на скоковете. Четири състезания досега в Арена Армеец е бил определян Световния шампион по мотокрос фристайл и този път се празнува един  малък, пет-годишен „юбилей“ който ще вдигне адреналина на всички в зимна София.

До тогава има  още време, което ще бъде добре наситено със спортни, в частност – баскетболни емоции. Близо 30 баскетболни срещи от Националната Баскетболна Лига ще запълният спортния живот в различните зали из цялата страна по пътя към шампионската титла. По време на всички срещи от Лигата, томбола ще определи по няколко късметлии от публиката, които ще премерят сили в може би един от най-трудните елементи на баскетбола – вкарването на „тройка“. Победителят във всяко едно от тези мини състезания ще получи по два билета за Вечерта на Скоковете в Арена Армеец и ще има възможността да се наслади на най-доброто в мотокрос фристайла на планетата, като повторно да опита късмета си в спечелването на традиционния автомобил Great Wall, този път модел H5.

„Благодаря на федерацията по мотоциклетизъм за партньорството и ние ще се постараем да разпространим предстоящото събитие по време на баскетболните мачове от Лигата. С тази инициатива по –скоро ни помагат те на нас, но това е едно начало, което е изцяло за спорта, който е на дъното. Колкото повече федерации се обединим за различни идеи и бъдем заедно, толкова по –добре за спорта. Напълно е възможно да се кача на мотор на 12 декември и да пробвам един –два скока, но не съм карал никога . Ако някой пилот ме покани и седна зад него може и да опитам, но със затворени очи”, каза председателят на НБЛ Константин Папазов- Тити.


От своя страна шефът на БФМотоциклетизъм  Богдан Николов обяви ,че всичко , което трябва да се случи като организация за събитието ще бъде изпълнено в точните срокове.

„Три пъти сме награждавани като организатор №1 на Световното по мотокрос фристайл. Знаем как се правят нещата и няма да се изложим. Ще има нови технически елементи за скоковете, но ще станат ясни допълнително. В рамките на 24 часа след шоуто ще трябва да сме изчистили залата и опразнили заради предстоящ концерт. Имаме опит и в това, екипът е добре сработен и ще се справим”, сподели Богдан Николов.

 

Севлиево ще бъде домакин на кръг от републиканския шампионат по мотокрос

Вижте подробности

Цолов 21-и на спринта в Мелбърн

Основното състезание е в неделя

Цолов с шесто място в квалификацията в Мелбърн

Той ще стартира девети в спринта след наказание

Никола Цолов с глупост в Мелбърн, наказаха го с три места

Българинът умишлено избута съперник в стената

Александър Томов: За мен е чест да участвам в Европейския рали шампионат през 2024г.

"Амбициран съм да се представя достойно и се надявам да зарадвам всички българи с изявите си", сподели рали талантът от Плевен

Мартин Чой има нов отбор

Вижте подробности

Мик Шумахер дебютира в Световния шампионат за издръжливост

Вижте подробности

Проблем в двигателя лиши Никола Цолов от голям успех (ВИДЕО)

Пилотът водеше в голяма част от надпреварата в Бахрейн

Любослав Руйков ще участва в Картинг академията на ФИА

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки