Раул: Искам да се отдам на семейството си

„Сега искам да живея в Ню Йорк. Един ден може и да се върна в Мадрид”

Раул: Искам да се отдам на семейството си

Легендарният нападател Раул Гонзалес обясни как се е стигнало до решението да сложи край на 21-годишината си футболна кариера. Той каза, че в момента мисли единствено за това да се посвети на семейството си.

 

„Сега искам да живея в Ню Йорк. Един ден може и да се върна в Мадрид, но няма да е в близкото бъдеще”, започна той на специална пресконференция, цитиран от „Марка”.

 

„Играх много години, постигнах много повече от това, за което някога въобще съм мечтал. Определено се чувствам голям късметлия. Щастлив съм”.

 

„Решението да се спра с футбола го взех преди около два месеца. Въпреки че ми остава още една година от договора с Ню Йорк Космос, реших, че това ще бъде последния ми сезон. Просто почувствах, че вече е достатъчно. Както се казва, всяка една приказка има своя край”, добави Раул.

 

„За момента не мисля да се занимавам с треньорство. Сега искам да се отдам на семейството. Все още не съм започнал да уча за треньор, но може и това да се случи. Да, бих водил отбор, защо не?”

 

„Щастлив съм. Никога не съм си представям, че ще играя толкова дълго. Играх в различни първенства и навсякъде научих по нещо. Създадох и много приятелства, което също е важно”.

 

„В САЩ се чувствам перфектно. Имам страхотни съотборници. Първенството е силно и атрактивно”, добави Раул. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки