1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Караджата за напускането: Защо върнаха Райс? Не мога да чакам вечно

Караджата за напускането: Защо върнаха Райс? Не мога да чакам вечно

"Футболисти забиха нож в гърба на Радуканов", смята бившият страж на ЦСКА

Караджата за напускането: Защо върнаха Райс? Не мога да чакам вечно
Бившият вече вратар на ЦСКА – Иван Караджов, който преди две седмици разтрогна с „армейците” по вина на клуба, бе гост в предаването на Крум Савов по Канал 3, където говори именно за скъсването на отношенията с „червените”.

„Покрих се. Всички, които ме познават, просто не искам да ми надуват главата и да обяснявам едно и също. Просто отидох да си почивам. Мислех да гледам Звезда и Партизан, но не успях да отида“, обясни Караджов за изчезването си след прекратяването на договора му. „Не са ме заплашвали и никой не ми е посягал“, допълни Иван.
 
За конкретните причини за разтрогването на договора, Караджов призна: „Нормално, толкова време мина, на мен ми писна. И аз съм човек и аз имам психика. Получаваха се сконфузни ситуации и неща, при които аз се оказвах виновен Можех да разтрогна само по финансов път, само така по никакъв друг начин. Забавиха ни заплатите и разтрогнах. Причините обаче са други – не става въпрос за пари. Имам си други мотиви. Преди мача с Литекс ми казаха, че ще пазя аз, независимо, че и Райс беше в тима. Махнах се обаче, защото после нямаше да мога да разтрогна.
 
„Разтрогнах, за да мога да отида да играя в чужбина и да се развивам. Говорих с Емил Данчев, но не мога да коментирам сега за оферти. За варианта Лудогорец или Ботев Пд също не мога да коментирам – всичко е възможно“.
 
"Ако ще разчитат на мен, защо връщат М'Боли, аз не мога да чакам своя шанс вечно, сега съм млад?“, каза още юношата на ЦСКА. 

Бившият вратар разкри още, че според него част от футболистите са забили нож в гърба на Милен Радуканов и заради това се е стигнало до уволнението на БГ Моуриньо: "В предишния полусезон с Милен Радуканов изиграхме страхотни мачове. Много момчета го предадоха, а той ни извади от нищото, от 11 завършихме 3-ти, а в следващия момент го пренебрегнаха и не смятам, че е честно. Аз поне така чувствам, че някои играчи го предадоха, така смятам. След мача със Славия си мисля, че беше уволнен и само се чакаше мачът с Черно море да мине. Радуканв, Петров и Петков ми помогнаха да изляза от нищото, винаги ще съм им благодарен. Не мога да съм сърдит на Радуканов, той ми каза, че искат да вземат Райс, той ми обясни, че не го иска, но се налага. Разбрах го и седнах на пейката. Аз не съм в лоши отношения с Мболи. Според мен отборът играеше добре при Радуканов, не знам къде виждаха проблема. Не съм усетил всичко да е решено след мачовете със Стяуа. Нямаше време днес да се чуя с Радуканов, но по-късно ще му се обадя“.
ИЗВЪНРЕДНО: МС даде Герена на Столична община

Вижте подробности

Загуба с 1:9 за юношите на ЦСКА

Септември (София) разгроми „червените“

Потвърдено: ЦСКА без Хайнц срещу Берое

Вижте какво съобщиха „червените“

„Отбор на надеждата“ с тежък жребий

Вижте съперниците на тима ни в Homeless World Cup 2024

Рупанов: Благодаря на Септември и се радвам, че съм тук

„Със сигурност моята мечта е да се върна и да вкарвам за Левски“

Великов: Вкараха ни с 1 положение след почивката

„Нормално, с човек по-малко няма как да се случат нещата“

Митов: Доволен съм от трите точки, не и от играта

„Можеше да вкараме още голове“, заяви треньорът на Септември

Септември с нова победа, прати Хебър на дъното (ВИДЕО)

Столичани спечелиха с 2:1 след ранен червен картон и дузпа на „Лаута“

Равносметка: ЦСКА с рекордна селекция

Лиъм Купър стана №1 по заплата за всички времена