Нов шок за Юнайтед! Видич аут до края на сезона

Сърбинът е скъсал кръстни връзки на коляното по време на мача с Базел от Шампионската лига

Нов шок за Юнайтед! Видич аут до края на сезона

Поредна лоша новина разтърси лагера на Манчестър Юнайтед.

 

След отпадането на „Червените дяволи” от Шампионската лига стана ясно, че контузията на сръбския защитник и капитан на отбора Неманя Видич по време на мача с Базел е била сериозна.

 
Бранителят се строполи на тревата, стенейки от болка, след единоборство с Марко Щрелер през първото полувреме на срещата в Швейцария. Веднага след двубоя мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че Видич има проблеми със сухожилие, но изрази надежда травмата в дясното му коляно да не е сериозна.
 
След по-обстоен преглед обаче бе установено, че капитанът на английския шампион има скъсани кръстни връзки, признава агентът на футболиста Силвано Мартина.
 
Това означава, че Видич може да пропусне мачовете на Юнайтед до края на сезона, което със сигурност ще докара главоболия на мениджъра на Манчестър.
 
В отсъствието на сръбския бранител, Фъргюсън ще трябва да разчита на младите Фил Джоунс и Крис Смоулинг, докато другият стълб в центъра на отбраната на тима Рио Фърдинанд вече трудно намира място в състава заради серия от мускулни проблеми. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки