Чикаго и Рейнджърс грабнаха победи в НХЛ

Патрик Шарп посвети гола си на своята новородена дъщеря

Чикаго и Рейнджърс грабнаха победи в НХЛ

Чикаго реализира два късни гола при домакинската победа с 3:2 след продължение срещу Сан Хосе в среща от Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Патрик Шарп отново вкара победен гол 34 секунди преди края на продължението. Този път решаващото попадение бе посветено на  новородената му дъщеря.

Преди три дни Шарп реализира решително попадение в допълнителния период за победата на "черните ястреби" срещу Ню Йорк Айлъндърс.

Джейми Макгин се разписа в първата част и даде аванс в полза на Сан Хосе. Маркус Крюгер изравни в средата на втория период, но малко по-късно Джъстин Браун отново изведе "акулите" напред в резултата.

Само една минута преди края на редовното време Андрю Брюнет бе точен и върна Чикаго в мача. Мериън Хоса записа две асистенции в състава на "черните ястреби", а неговият съотборник.

Рей Емери се отличи с 35 спасени шайби на вратата. Чикаго е лидер в Централната дивизия с актив от 40 точки, докато Сан Хосе остава на трета позиция в Тихоокеанската дивизия.

В друга среща от НХЛ, играна тази нощ, Ню Йорк Рейнджърс надигра у дома отбора на Флорида с разгромното 6:1. Дерек Степан се разписа на два пъти за Ню Йорк и подаде за попадението на Мариан Габорик, довело резултата до 5:1.

Също по един гол добавиха и Артьом Анисимов, Стив Емингър и Брад Ричардс.

Ерик Гудбрансон вкара почетния гол в полза на "пантерите" от Флорида. Ню Йорк Рейнджърс се намира на второ място с Атлантическата дивизия с актив от 38 точки. Флорида е лидер в Югоизточната дивизия с 37 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки