Сензациите в пресата: По 1500 лв. премия за „смърфовете” при победа на "Герена"

Узунов сменя Галчев в ЦСКА срещу Балкан, "сините" чакат тесли от Ники Йорданов

Сензациите в пресата: По 1500 лв. премия за „смърфовете” при победа на "Герена"

Сензациите в пресата днес, неделя, 08.11.2015 година

"Тема Спорт": Узунов сменя Галчев в ЦСКА срещу Балкан

Владислав Узунов почти сигурно ще замени наказания капитан на ЦСКА Борис Галчев в мача с Балкан Барбара на 15 ноември. Узунов се очаква да си партнира със Самир Аясс в средата на терена, съобщава "Тема Спорт". 24-годишният бивш играч на Хасково до този момент има 6 мача, 2 гола и 1 асистенция в шампионатните мачове на "армейците". ЦСКА ще гостува на Балкан в Пазарджик. Тимът от Варвара има 1 победа, 4 равенства и 7 загуби при 12:27 голова разлика, като след него в класирането е единствено новакът София 2010. "Червените" трябваше по програма да играят днес с Локомотив София, но почиват, тъй като "железничарите" се отказаха от участие. Футболистите на ЦСКА подновиха занимания вчера след двудневна почивка. Очаква се Ангел Грънчов и Александър Александров да попаднат в групата за двубоя с Балкан. Те се готвят на пълни обороти. Станислав Маламов пък започна бегови занимания и ще се завърне в игра до края на месеца.

"Тема Спорт"”: По 1500 лв. премия за „смърфовете” при победа на "Герена"

Футболистите на Локомотив Пловдив ще си заработят по 1500 лева при успех над Левски на "Георги Аспарухов". Бонусите са обещани от новия собственик на клуба Христо Кушарски. "Черно-белите" ще имат премии и за точка срещу "сините". Тя е оценена от шефовете на 700 лева. Любопитното е, че част от парите за извънредните стимули ще дойдат от заможни запалянковци на Локомотив, които са изявили желание да възнаградят отбора, ако той успее да се представи добре в столицата. Последната победа на "железничарите" срещу Левски в София е на 28 юли 2013 година. Тогава точни за пловдивчани са Аласан Н'Диайе и Мартин Камбуров, а попадението на Цветан Генков стига на Левски само за поражение с 1:2.
 
"Меридиан мач": На "Герена" чакат тесли от Ники Йорданов
Сериозно притеснение от съдията на днешния мач с Локомотив (Пловдив) изразиха от лагера на Левски. На „Герена" са притеснени, тъй като за рефер на срещата бе избран Николай Йорданов. Той е сред най-омразните съдии на „сините" фенове. Това е факт от години. Агитката погна Никиолай Йорданов след един скандален мач с Литекс на „Герена", който завърши 2:2. Оттогава всеки негов наряд се приема на нож. От лагера на Левски изразиха притеснение, че е твърде вероятно Йорданов да реже „сините" в полза на трети отбори, а не на днешния съперник Локомотив (Пловдив). Дали обаче ще има проблеми от такова естество, ще разберем днес.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки