Четирима фенове на ЦСКА влизат утре в БФС

Деца от школата отново играха пред централата

Четирима фенове на ЦСКА влизат утре в БФС

Четирима привърженици ще защитават интересите на ЦСКА в предстоящата среща с членове на Изпълкома в сградата на БФС утре.

Един от тях е бившият административен директор в клуба Николай Дончев, като освен него там ще бъдат фенът Емил Кирилов, който сам започна протест пред централата, както и привържениците Никола Дърпатов (акционер в старото дружество) и Данаил Попгеоргиев.

Четиримата ще проведат работна среща днес, на която ще изготвят плана, по който ще се движат на разговорите с членове на Изпълкома утре.

Част от идеите на феновете е да представят други ситуации, при които български клубове са сменяли дружествата си с благословията на БФС.

Примерите не са един и два. Освен това привържениците ще поискат отговор от футболния съюз кога ще има решение за ЦСКА.

Все още не е ясно кои ще са представители от страна на БФС, но със сигурност ще присъства членът на Изпълкома и вицепрезидент на съюза Михаил Касабов. Именно по негово предложение ще се състои срещата в сградата на БФС утре от 14:00 часа.

В същото време протестът пред централата продължи и вчера, пише "Тема спорт". Деца от школата отново играха футбол, а фенът Емил Кирилов коментира:

Здравейте, армейци (таралежи). Мина още един ден от стражата пред БФС. В понеделник на срещата ще облека фланелка с обиден надпис към футболния съюз. Те нямат отговор и решение за ЦСКА. Затова първа и основна точка ще е „Имате ли решение за ЦСКА"? Нямате - взимайте си столовете и марш! И без това сте нелегитимни."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки