Гонзо: Със собственика на Локомотив сме гледали различни мачове, не ми се коментира Курдов (+ВИДЕО)

"Нашата цел е Европа. Какво си говорим в съблекалнята, не е необходимо да знаете. Ако искате, питайте ме за цената на картофите"

Гонзо: Със собственика на Локомотив сме гледали различни мачове, не ми се коментира Курдов (+ВИДЕО)

Със собственика на Локомотив сме гледали различни мачове. И аз имам претенции към Николай Йорданов – за дузпа още в първата минута. Това каза спортният директор на Левски Георги Иванов в отговор на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който изрази претенции към съдийството след мача на „Герена”, завършил с трудна победа за „сините” с 1:0.
 

"Знаехме срещу какъв отбор се изправяме. Радвам се, че момчетата отново изиграха един добър мач, в който показаха, че са по-добри."
 
"Най-голямото напрежение у футболистите идва от това, че в Левски винаги се играе за победа, от критиките на феновете и от вас, медиите. Засега смятам, че засега съумяват да запазят хладнокръвие", коментира Гонзо. 


Относно признанието на Стойчо Стоев, че нападателят Атанас Курдов е изразил желание да не е резерва, щом не е титуляр, и при това положение най-вероятно ще се стигне до раздяла, Гонзо каза:

"Не искам да говоря за Наско Курдов, не е времето да го правя. Казах ви вече, че не е момента да отговарям за селекция, пристигащи и напускащи футболисти. За нас е добре, че идва тази пауза и някои от контузените футболисти ще могат да починат. Макар че имаме няколко национали, които ще отсъстват. За нас е чест футболистите ни да бъдат в националния отбор.”



Гонзо бе помолен да коментира и думите на новия треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев, който изрази увереност, че разградчани отново ще са шампиони.



„Каквото иска да си коментира Дерменджиев. Ние имаме поставена цел от нашето ръководство да се класираме в Европа. Колкото и на някои ваши колеги да им се иска, няма да говорим за друго. Какво си говорим ние в съблекалнята, не е необходимо да знаете. Ако искате, питайте ме за цената на картофите.”
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки