Яромир Ягър с гол и асистенция за Флорида при победа на Клагари

В най-резултатния мач от тази нощ Нешвил спечели у дома срещу Отава със 7:5

Яромир Ягър с гол и асистенция за Флорида при победа на Клагари

43-годишният Яромир Ягър отбеляза победния гол и записа асистенция за попадението на Аарън Екблад, а отборът му Флорида Пантърс победи с 4:3 гостуващия Калгари. Чешкият ветеран се разписа 12 минути преди края на срещата, след като успя да открадне шайбата пред вратата на гостите. Преди това точни за домакините бяха Винсент Трочек и Райли Смит през първата част и Екблад през втората, докато за Калгари се разписаха Дейвид Джоунс на два пъти и Шон Монахан.

 

В дербито на вечерта между Детройт и Вашингтон друг чех се превърна в герой. Става въпрос за вратаря на "червените криле" Петър Мразек, който отрази цели 38 удара на Алекс Овечкин и компания, за да спечели Детройт с 1:0. Само Овечкин отправи 15 изстрела към вратата на 23-годишния Мразек, с което изравни рекорда си за изстрели в един мач, но така и не намери път към мрежата на младия чех. 

 

Единственото попадение в срещата реализира Андреас Атанасиу, който отбеляза първия си гол в НХЛ 4:06 минути след началото на третата част.

 

В най-резултатния мач от тази нощ Нешвил спечели у дома срещу Отава със 7:5. Домакините изоставаха с 1:3 след първата и с 4:5 след края на втората част, но с три безответни попадения на Матиас Екхолм, Барет Джакман и Габриел Бърк стигнаха до крайния успех. Останалите голове за Нешвил бяха дело Колтън Сисънс, Ший Уебър, Роман Йоси и Остин Уотсън, докато за Отава точни бяха Райън Михалек, Зак Смит на два пъти, Ерик Карлсон и Къртис Лазар.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки