БК “Сливен Баскет” прибави в актива си нови две победи

Юношите на Сливен не срещнаха трудности в мачовете с бургаските Черноморец и Делфин

БК “Сливен Баскет” прибави в актива си нови две победи

Нови две победи прибави в актива си БК “Сливен Баскет” от баскетболното  първенство при юношите до 18 години в регион "Загоре”. Поредният кръг от надпреварата се проведе в Сливен в спортна зала “Васил Левски”.

 
В първата среща от кръга тимът на Събин Маринов се наложи над състава на Черноморец /Бургас/ със 118:70 точки, като още на почивката разликата бе значителна в полза на домакините, а резултатът 70:47 точки.
 
Юношите на Сливен не срещнаха трудности и в мача с другия бургаски тим Делфин. Те надделяха със 112:44 точки. “Доста лесен мач за отбора на Сливен. Двубоят премина без затруднения, с доста забивки и красиви изпълнения”, коментираха от “Сливен Баскет” пред кореспондента на Novsport.com.
 
В третата среща от първенството в регион "Загоре” Делфин спечели срещу Черноморец с 82:73 точки.
 
В предходния кръг възпитаниците на треньора Събин Маринов постигнаха убедителни победи над същите съперници, но в Бургас.
 
Във временното класиране БК “Сливен Баскет” е с максималния актив от 4 победи и е лидер в първенството. Предстои още един кръг, преди да се определи, кои два тима от региона ще продължат в следващия етап от баскетболната надпревара.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки