Ексклузивно: Мариян Огнянов катастрофира пиян (снимки)

Футболистът на Левски Мариян Огнянов катастрофира пиян в родния си град Лом, предаде кореспондентът на Novsport.com. 23-годишният футболист запивал с приятели в кръчма в крайдунавския град.

Ексклузивно: Мариян Огнянов катастрофира пиян (снимки)

 

Футболистът на Левски Мариян Огнянов катастрофира пиян в родния си град Лом, предаде кореспондент на Novsport.com. 23-годишният футболист запивал с приятели в кръчма в крайдунавския град. Около 4.30 часа той се метнал на наетото от него от столична автокъща черно Ауди А4 и поел с мръсна газ към дома си в ломския квартал “Младеново”.

Минути след това Огнянов не успял да удържи мощната германска машина и се забил в къща на улица “Рила”. При инцидента полузащитникът на сините не е пострадал, а дошлите на местопроизшествието полицаи го тествали с дрегер, който отчел 2,55 промила алкохол в кръвта.

Съставен му е акт по ЗДвП. Мариян Огнянов бил откаран в болницата в Лом, където доброволно дал кръвна проба.

В бюлетина на МВР-Монтана пише, че причината за катастрофата освен голямото количество алкохол е и несъобразена скорост, с която Огнянов е карал.

Това не е първата пиянска изцепка на талантливия футболист. През 2007 г., малко след като вкара със синия екип във вратата на Челси първия гол за български отбор в Шампионската лига, новоизпеченият тогава почетен гражданин на Лом, заедно със свои подпийнали приятели се сби с охраната на ресторант в родния си град.

Посред нощ тайфата се опитала да налее бира от уличната машина. Автоматът обаче не работел, защото заведението било затворено и “юнаците” го заритали.

Охранителят пробвал да разубеди подпийналите юнаци да не блъскат по машината, но те му налетели на бой. В меллето Огнянов пострада леко. Тогава халфът, заедно с аверте си, пренощуваха в ареста, и по-късно бяха изправени на съд за хулиганство.

Следващата година отново почерпен Мариян Огнянов наби гаджето си Цветелина, която избяга от общия им дом в столицата и се прибра в Лом.
Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки