Левски наблюдава унгарски национал (ВИДЕО)

Явор Вълчинов гледа на живо Унгария - Норвегия, за да следи най-вече Кристиян Немет

Левски наблюдава унгарски национал (ВИДЕО)

Левски проявява сериозен интерес към унгарски нацио­нал. Заради то­ва сините команди­роваха дясната ръка на Стойчо Стоев - Явор Вълчинов, в Бу­дапеща. Снощи помощник-треньорът наблюдава баража-реванш за класиране на Евро 2016 между Унгария и Норвегия. Целта на визитата му бе да наблюдава нападател, който да бъде привлечен на "Герена" без пари.

"Тема спорт" съобщава, че сред предложените
на "сините" е Кристиян Немет. Той бе обект на интерес от страна на сини­те и през 2013 годи­на, когато бе част от холандския Рода.

До негов трансфер обаче така и не се стигна. В момента той е част от аме­риканския Канзас. Не­мет играе като централен напада­тел, но в национал­ния отбор е ползван по крилата.

Друг предложен на "сините" е таранът Даниел Бьоде. 29-годишният футболист е част от лидера в унгарското първен­ство Ференцварош.

Бьоде е роден на 24 ок­томври 1986 година. Висок е 190 сантиметра, тежи 85 ки­лограма. Той е любимец на местните фенове. За 3.5 се­зона с екипа на ференцварош той е участвал в 102 шампионатна мача. В тях е реа­лизирал 52 гола.

Треньорът Стойчо Стоев държи непременно атаката на сините да бъде подсилена с централен нападател. За него сините са склонни да платят и трансферна сума - нещо, което не са правили в последните години. Столича­ни следят играчи в няколко европейски първенства, включително и тези в Холан­дия.

В списък на сините са и Рик Тен Воорде от втородивизионния Еммен, както и Роланд Бергкамп от Спарта Ро­тердам. От този отбор на "Георги Аспарухов" през лято­то акостираха полузащитни­кът Джереми де Ноойер, как­то и македонското крило Денис Махмудов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки