Бразилия се наложи убедително над Перу (ВИДЕО)

Отборът на Дунга победи с 3:0 в световната квалификация

Бразилия се наложи убедително над Перу (ВИДЕО)

Бразилия постигна класическа домакинска победа с 3:0 над Перу в световна квалификация за Мондиала в Русия през 2018 година.

 

Дунга остави звезди като Кака и Хълк цял мач на пейката, но въпреки това "Селесао" излезе със силен състав в който личаха имената на Неймар, Дъглас Коста, Дани Алвеш и Вилян.

 

След този мач бразилците се изкачиха на третото място в класирането с актив от 7 точки, докато техният опонент е закотвен на 9-ата позиция в класирането със скромните 3 пункта.

 

Първият гол в мача падна в 22-ата минута и бе дело на Дъглас Коста. Вилян центрира остро и по земя в наказателното поле, а неговият съотборник от близка дистанция успя да засече топката във вратата на перуанците.

 

Ренато Аугусто се разписа в 57-ата минута и удвои аванса на домакините. Той получи страхотен пас от Дъглас Коста около дъгата и с нисък удар успя да препарира противниковия страж.

 

Крайният резултат в мача бе оформен от Филипе Луис в 77-ата минута. Удар на Дъглас Коста бе избит от стража на гостите и бранителят от близка дистанция вкара в опразнения ъгъл.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки