БФ Тенис проведе възпоменателен турнир

Най-добре се представи отборът на Сухопътни войски

БФ Тенис проведе възпоменателен турнир

Българската федерация по тенис съвместно с Министерство на отбраната организираха Възпоменателен турнир в памет на генерал-майор Нейко Ненов. Представители на всички родове войски на България взеха участие в събитието, което беше проведено на Националния тенис център.

Днес генерал-майор Ненов трябваше да навърши 54 години, като освен с множеството си награди за заслуги към страната ни, той се отличаваше и като голям почитател и приятел на тениса.

Негови колеги от Министерството на отбраната, Сухопътните войски, Военноморските сили и Военновъздушните сили използваха прекрасното време и излязоха на кортовете на Националния тенис център, за да отдадат почит на генерал-майор Ненов и да участват в първото издание от традиционния за в бъдеще турнир.

Отличната организация спомогна за доброто настроение, като участниците показаха завидни умения, въпреки че замениха оръжията с ракети за тенис. Най-добре се представи отборът на Сухопътни войски, а на второ място остана тимът на Министерството на отбраната. Съставът на Военновъздушните сили зае трето място, а четвърти са представителите на Военноморските сили.

Наградите бяха връчени от генерал-майор Андрей Боцев – командир на сухопътни войски и съпругата на генерал-майор Нейко Ненов – Деспа Ненова. По време на церемонията генерал-майор Боцев обяви предстоящо откриване на възпоменателна плоча на генерал-майор Нейко Ненов в родното му село Трънково, област Ямбол.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки