Испанците се молят Надал и Ферер да останат в националния

Президентът на испанската федерация по тенис Хосе Луис Ескануела заяви, че решението на Рафаел Надал и Давид Ферер да не играят за тима в турнира за Купа "Дейвис" през 2012-та година не е окончателно

Испанците се молят Надал и Ферер да останат в националния

Президентът на испанската федерация по тенис Хосе Луис Ескануела заяви, че решението на Рафаел Надал и Давид Ферер да не играят за тима в турнира за Купа "Дейвис" през 2012-та година не е окончателно. Ескануела добави, че през следващата седмица ще се срещне с двамата тенисисти, за да обсъдят ситуацията. "Готов съм да разбера Надал и Федерер. Те допринесоха изключително много за успехите на националния отбор. Ако обаче отборът се нуждае от помощта им те ще играят в турнира за Купа "Дейвис" и през следващия сезон", добави президентът на испанската федерация по тенис. 

Преди около 20 дни Рафаел Надал, който изведе отбора на Испания до триумф за Купа "Дейвис" тази година, разкри, че ще пропусне неофициалното световно отборно първенство догодина и ще се концентрира изцяло върху защита на титлата си на Олимпиадата в Лондон. 

След няколко дни подобно мнение изказа и Давид Ферер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки