Манчини: Няма да пропилеем шансовете си за титлата

„Де Роси и Меси биха помогнали на Манчестър Сити”, заяви италианецът

Манчини: Няма да пропилеем шансовете си за титлата

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна, че равенството 0:0 с Уест Бромич е неприятно преживяване за клуба. „Гражданите” изгубиха преднината си от две точки пред градския съперник и шампион на Англия Манчестър Юнайтед.

Бившият наставник на Интер подчерта, че е недоволен и от програмата на своя тим в първите дни от новата година, влкючваща два двубоя в рамките само на 48 часа, единият от които е срещу Ливърпул в турнира Карлинг къп.

"Разочарован съм, защото играем на 1 януари и на 3 януари, а Ливърпул имат мач на 29 декември и после на 3 януари срещу нас. Не съм доволен от това, защото не е много коректно. Не знам защо е така. Вероятно, заради телевизията.

Това, че играем два мача в рамките на 48 часа определено не е без значение, но ние имаме добра концентрация. В крайна сметка ще си свършим работата и няма да пропилеем шанса си за титлата", каза Манчини, след което отхвърли появилите се спекулации, че иска да привлече в редиците на тима си халфът на Рома Даниеле де Роси.

„Той е футболист, роден в Рим, така че едва ли ще иска да напусне този град. Има доста футболисти, които могат да повишат качеството на отбора ни, като Лео Меси, например, но това не значи, че има шанс да ги привлечем”, допълни италианецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки