Ексклузивно: Левски почна преговори за връщането на Жоазиньо

Трансферът на Додинг Присо е на 90% сигурен, Орлин Старокин напуска "Герена"

Ексклузивно: Левски почна преговори за връщането на Жоазиньо

Ръководството на Левски ще се опита да върне на „Герена” бившото крило на тима Жоазиньо, разкриха хора от „синия” клуб пред Novsport.com.

Според запознати, собственикът на отбора Тодор Батков лично настоява за трансфера на бразилеца, който в началото на настоящата календарна година премина в руския Краснодар срещу сумата от 1 млн. евро.

22-годишният футболист бързо се превърна в една от звездите на „магнитите”, но наскоро се завърна в София и отдели време да изгледа на живо мача на Левски срещу столичния Локомотив.

След двубоя Жо разкри, че мечтата му е някой ден отново да облече синия екип, а желанието на Левски е да изпълни час по-скоро искането на кариоката.

Източник, близък до „синия” клуб съобщи, че разговорите между ръководството на Левски и това на Краснодар вече са стартирали, а силният коз в ръцете на българския клуб е настояването на самия футболист да се завърне в София, където е неговата приятелка.

От „Герена” също така обориха информациите, че АЕК Ларнака не пуска своя нападател Додинг Присо и обявиха, че трансферът на камерунеца в посока Левски е на 90% сигурен.

Според запознати пък, един от сигурните напускащи през зимната пауза е бранителят Орлин Старокин, който дойде през лятото от бургаския Черноморец, но не очарова с представянето си в изиграните 16 мача със „синия” екип.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки