Компани: Не искам друг конкурент за титлата, освен Юнайтед

Капитанът на Манчестър Сити – Венсан Компани, призна, че е убеден, че отборът му ще триумфира с титлата в Премиършип в края на сезона

Компани: Не искам друг конкурент за титлата, освен Юнайтед
Капитанът на Манчестър Сити – Венсан Компани, призна, че е убеден, че отборът му ще триумфира с титлата в Премиършип в края на сезона. Белгиецът разкри, че не иска друг конкурент за трофея, освен градския съперник Манчестър Юнайтед, с който делят първото място в класирането с равен брой точки.

"Не бих предпочел друг конкурент за титлата на мястото на Манчестър Юнайтед. Това ще бъде чудесна битка за златните медали. Сблъсъкът с този съперник ще ни направи още по-горди, когато завършим на върха в края на сезона", заяви Компани.

Белгиецът коментира и спадът във формата на неговия тим, като се оправда, че съперниците в Премиър лийг се хвърлят все по-здраво в мачовете с "гражданите".

"Свикнали сме всеки да иска да се докаже срещу нас. Преди това бе заради парите, а сега е защото сме на върха в класирането. Ние обаче имаме необходимите оръжия, за да отговорим подобаващо. Все пак, понякога срещаме отбори, които просто имат добър ден и успяват да ни създадат проблеми", допълни бранителят.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки