Байер Леверкузен отрече за Бербатов

Завръщането му е само спекулация, разговорите ни са лични, разкри шеф на немския клуб

Байер Леверкузен отрече за Бербатов
Изпълнителният директор на Байер Леверкузен Волфганг Холцхаузер окачестви слуховете за завръщане на Димитър Бербатов в клуба като чиста спекулация.
 
Босът на „аспирините” отрече думите на агента на Бербо Емил Данчев, че ръководството на Леверкузен се е свързало с колегите си от английския шампион Манчестър Юнайтед за започване на преговори по евентуална сделка за голмайстора на Висшата лига през миналия сезон.
 
„Това е чиста спекулация. Не искаме да се замесваме в такива неща, защото българинът още има договор с Манчестър Юнайтед”, казва Холцхаузер за ДПА.
 
Шефът на „Бай Арена” потвърди, че наскоро е провел разговор с Димитър Бербатов, но по думите му това няма нищо общо с трансфер на нападателя, а контактът е бил от лично естетсво. Холцхаузер разкри, че често се чува с Бербо още от трансфера му от Леверкузен в Тотнъм през 2006 година насам.
 
„Не ми е приятно. Контактът между мен и Бербатов е само приятелски, не говорим за трансфер”, споделя германецът.
 
Рекордьорът по голове за националния отбор на България отбеляза хеттрик в последния шампионатен мач на Манчестър Юнайтед срещу Уигън, което предизвика интереса на редица клубове.

Договорът на юношата на Пирин с „червените дяволи” изтича след 6 месеца, а след Нова Година той има право да преговаря свободно с всеки клуб, който иска да го привлече. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки