Левски подписа само анекс с Нуно Пинто (видео)

След 4-часова среща с ръководството на сините Пинто си тръгна без да каже дума, всичко става ясно на 4 януари

Левски подписа само анекс с Нуно Пинто (видео)

Трансферът на считания за сигурно ново попълнение на Левски Нуно Пинто на "Герена" остава обвит в мистерия след днешната среща между играча и неговия агент с клубното ръководство на сините. Португалецът подписа само анекс със сините за своя трансфер, но ще трябва да изчака 4 януари преди да разбере дали ще стане официално футболист на тима. По всяка вероятност "сините" и клубът на португалеца - Насионал Мадейра - все още не са се разбрали за трансферната сума. 

Левият бранител премина медицински прегледи по-рано днес, а след среща между него и синьото ръководство, продължила близо 4 часа, играчът си тръгна безмълвен от "Герена", предаде репортер на Novsport.com от мястото на събитието.



„Все още няма нищо официално, има подписан анекс между играча и клуба. На 4 януари всичко ще бъде официално”, заяви Гонзо, който не беше в особено добро настроение след маратонската среща и набързо напусна „Герена”. Той потвърди, че за играча ще бъде платена трансферна сума. Левски и Насионал Мадейра обаче явно все още не са се разбрали за нея. 

На въпрос защо толкова дълго е продължила срещата, Иванов отговори: "Защото има кореспондеция между двата клуба."

Преди него новият човек в управата на Левски Иво Тонев отказа да коментира сдлеката, като единствено пожела весели празници на чакащите го журналисти, които побърза да подмине, за да отпраши с автомобила си.



Самият Нуно Пинто също отклони опитите на журналистите да разберат как е протекла срещата между него, агента му и шефовете на Левски. Идващият от Насионал Мадейра футболист не обели и дума пред медиите.

По-рано през деня Пинто мина медицински прегледи и заедно със своя агент и доктора на Левски Жан Филипов се появиха на "Герена" около обяд. Последва продъжителна среща между ръководството на Левски в лицето на Георги Иванов - Гонзо и Иво Тонев. Двамата шефове на сините обаче бяха във видимо лошо настроение и побързаха да си тръгнат.



Доктор Жан Филипов пристигна на "Герена" с цяла папка с резултати от изследванията на Пинто, но не пожела да разкрие какво е моментното физическо състояние на юношата на Боависта.

Нуно Пинто е юноша на Боависта, като е играл под наем за Вилановензе и Трофензе, където печели шампионата във втория ешелон. През 2008 година той преминава в Насионал, за който изиграва общо 54 мача и вкарва първия си гол в своята кариера, но така и не успява да се наложи в титулярния състав.

Според информация на Novsport.com Пинто ще заеме поста на Орлин Старокин отляво на защитата, а бившият играч на Черноморец почти сигурно ще изхвърчи от стадион "Георги Аспарухов", заради неубедителните си изяви след летния трансфер по оста Бургас - София.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки