Тити се просълзи: Ще помогнем на Рачо (видео)

"25 януари е планираната дата за демонстрационен мач българи срещу чужденци, на който да се съберат средства, за да помогнем на човека в беда", заяви Тити Папазов след победата на баскетболния Левски над Черноморец с 91:63

Тити се просълзи: Ще помогнем на Рачо (видео)

Треньорът на баскетболния тим на Левски Константин Папазов заяви, че в помощ на болния ни колега спортен журналист Рачо Колев ще бъде игран демонстративен двубой. Планираната дата е 25 януари, а мястото - зала "Универсиада", предаде репортер на Novsport от мястото на събитието. Колев, който е спортен репортер с ресор баскетбол, страда от тежка болест и се нуждае от трансплантация. Папазов видимо се разстрои докато даваше изявлението си пред медиите и сподели, че не само Левски ами всички българи трябва да са готови да помогнат на добър човек в беда.

 

"Ние коментирахме в клуба и това, което направихме като предложение е, най-атрактивно ще бъде - да се направи мач между чужденци и българи. Говорено е, има един проблем, планирано е за 25 януари, но на 28-ми януари е дербито Левски - Лукойл. Може да стане и в началото на февруари. Ако не - при първа възможност. Това ще излезе като предложение от нашето ръководство. Убеден съм, че няма да има човек, който да не е съгласен. Три хиляди да се съберат в зала "Универсиада" с 10 лева билети - 30 000 лева. Важното е, че това ще бъде шанс за институциите да реагират, както и вие медиите", заяви Папазов след победата на своя тим.

 

"Нека да минат празниците и да не бързаме с обявяването на това събитие, за да може като се реши да добие истинския си звук. Това нещо трябва да е мащабен медиен проект. Със sms-и ли, как ще бъде, ясно е, че всички хора са съпричастни. Смятам, че сумата от 10 лв не би спряла нито едно човешко сърце да реагира. От някъде трябва да започнем", добави видимо разстроеният наставник.

 

"За да се пребори такава болест трябва изключителна воля и психика. Може да има и реклами, трябва да се мисли в тази посока. Едно такова емоционално нещо, което Рачо ще усети в себе си, също ще бъде катализатор за положителните емоции, които са необходими. Това ще бъде страхотен импулс за неговата психика. Донякъде и ние с финансовата си възможност можем да помогнем. Медиина кампания би го заредила с много енергия. Ясно е, че Господ трябва да е с него и да му е отредил повече време живот. Това, че в Левски сме го решили в някакъв разговор не значи, че е идея на Левски. Нашият разговор по този въпрос, не значи, че другите ни колеги от баскетбола нямат такива намерения. Това, което зависи от нас, ще го направим" добави Тити вече просълзен.

 

"На Коледа и Великден се сещаме малко повече за добрини. Хората са по-положително заредени. За съжаление случаите като Рачо са много, но в края на краищата той е наш близък, ваш колега - това е неговото предимство. Няма човек на света, който не заслужава добрина в тежък момент, когато е болен", обясни Папазов през сълзи.

Далас не се предава! Разби Бостън и остави серията жива (ВИДЕО)

Вижте подробности

Сакрманенто все пак може да задържат Везенков

В САЩ смятат, че българинът със сигурност остава в НБА и следващия сезон

Бостън Селтикс на победа от рекордна титла в НБА

Вижте подробности

Рилски спортист решава до часове дали да кандидатства за ШЛ

Това разкри изпълнителният директор на клуба Борислав Чилингиров

БОМБА: Шампионът за 2023г. в НБА иска Везенков!

Денвър Нъгетс търсят опитен стрелец от тройката

Везенков ще се върне в Европа само ако не може да продължи в НБА

Българинът държи да остане в Северна Америка

Революционно: НБА разширява лигата с повече отбори?

"Експанзията не е нещо, в което можем да сме сигурни", каза шефът на лигата Адам Силвър

Бостън поведе с 2:0 за титлата в НБА

Вижте подробности

Везенков сам решил да се раздели с Кингс

Българинът иска да отиде в отбор, където ще получи повече игрово време

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки