Луис Енрике: Забавляваме се на терена и това носи наслада на феновете

Можем да подобрим много неща, казва Лучо след 6:1 над Рома

Луис Енрике: Забавляваме се на терена и това носи наслада на феновете

Барселона може да играе още по-добре, сподели Луис Енрике след размазващото представяне при 6:1 над Рома в Група Е на Шампионска лига във вторник вечер. Категоричният триумф дойде само три дни след 4:0 над Реал Мадрид и европейският шампион наниза 10 гола в два мача, а Меси отпразнува с два гола завръщането си като титуляр.

„Когато виждаш твоите играчи да се забавляват на терена, това те прави щастлив”, каза Енрике на пресконференцията след разгрома над „вълците”.

„Приемаме всеки мач сериозно и знаем, че в най-важната част от сезона ще трябва да поставяме всеки съперник под такова напрежение като днес, за да постигаме добри резултати. Със сигурност можем да подобрим много неща. В комплексен спорт като футбола винаги има какво да се подобри. Сега сме в добър момент и трябва да се възползваме максимално. Виждам, че на феновете им доставя удоволствие да гледат нашия отбор. Виждам, че всеки от нашите футболисти иска да участва в разиграванията, но виждам и лицата на тези, които не играят – те наистина искат да влязат на терена. Играчите са много умни и знаят, че още сме в първата една трета от сезон и най-доброто тепърва предстои”, коментира наставникът на каталунците.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки