Дерменджиев след разгрома: В момента има противоречия в съблекалнята

„Футболистите се успокоиха и върнаха комбинативността в играта, oчаквам да бием Ботев, Литекс и Черно море като гости”

Дерменджиев след разгрома: В момента има противоречия в съблекалнята

„Получи се един добър за нас мач, оползотворихме ситуациите, които имахме, но не трябва да се заблужаваме.”

Това каза Георги Дерменджиев след разгромната победа на Лудогорец с 5:0 над Берое в първия мач от XVII кръг а „А” група.

„Доволен съм от играчите и от поведението им вътре на терена, това е. Футболистите се успокоиха малко и върнаха комбинативността в играта”, каза наставникът на шампионите в ефира на Диема.

„Всеки треньор, който е работил преди това, е допринесъл с нещо за отбора. Аз искам да се развива този печеливш за Лудогорец стил, искам футболистите да си върнат самочувствието.”

Има ли разногласия в съблекалнята на тима:

„Съблекалнята винаги е противоречива, в момента също има противоречия, но е важна играта на терена. Тя трябва да носи, освен голове и победи, да носи и радост. Хората, дошли да гледат, да са доволни от една такава продукция.”

Заявка ли е този успех за шампионската титла?

„Ако искате вярвайте, аз и футболистите гледаме само нашите мачове. Играем, шаблонно казано, мач за мач, защото от това има нужда отборът. Да печели точки, а ако може да го прави и да радва феновете, още по-добре.”

По какво се отличава петъчният мач от тези в началото на сезона?

„Показахме и самочувствие, което липсваше, защото без увереност няма как да има такова. Този мач тръгна добре, разви се с голове, но той вече е миналото. Гледаме напред, имаме три много трудни гостувания, но аз мисля, че ще стигнем до успехите в тях.”

За спекулациите, че Левски иска Георги Терзиев:

„Не знам за такива неща, аз искам отборът да се запази и евентуално, ако можем един или двама до лятото да вземем, за да може отборът да е силен за евротурнирите. Това са играчи, дали много на Лудогорец, не знам откъде идват тези информации. Намеренията са да не се разделяме, но ако има оферта, която не може да бъде отказана, ще бъде приета. Просто всичко зависи от офертите и ако те са добри, а собствениците преценят – може да се разглежда. Оферти засега няма.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки