Сензациите в пресата: Манджукови взимат 1/3 от ЦСКА

Хубчев чете конско на футболистите след загубата от Лудогорец

Сензациите в пресата: Манджукови взимат 1/3 от ЦСКА

Сензациите в родната преса на 29 ноември, неделя, 2015 година:

Меридиан мач: Манджукови взимат 1/3 от ЦСКА


Добрите новини за феновете на ЦСКА в последните дни  нямат  край. След като Васил Божков зарадва „червена" България с намерението да оздрави потъналия в дългове клуб, „Меридиан Мач" научи, че още двама сериозни бизнес­мени ще му пома­гат в издръжката на 31-кратните шампиони. Става дума за Петър и Ивайло Манджукови. Очаква се те да получат 1/3 от акци­ите и да поемат съответен дял от издръжката на клу­ба. Ивайло Манджуков вече е провел няколко срещи с Божков и до края на годината ще излезе с официална пози­ция за случващото се в клуба. Баща и син Манджукови ве­че бяха част от ръ­ководството на ЦСКА, но се оттег­лиха през миналото лято, когато станаха катаклизмите на „Армията".

В момента всички дела в Борисовата градина се движат от синдик Дора Милева. Често пред определена група фенове излиза и говори Гриша Ган­чев, който по доку­менти няма нищо общо с ЦСКА и към момента не е дал и стотника за издръж­ката на клуба. Очак­ва се съвсем скоро той да спре да се за­нимава с „червени­те", които искаше да убие, сливайки ги с неговия Литекс.

Иначе плановете на Васил Божков за възраждането на ЦСКА са повече от сериозни. Един от най-богатите бълга­ри е готов да дава по 10 милиона лева на година за изд­ръжката на клуба.

Голяма част въпросната сума ще отива за погасяване на дълговете. Меж­дувременно ще се инвестира в стадион „Българска армия", както и в базата „Панчарево".

Бизнесменът има изготвен план за стадион „Българска армия", при който съоръжението ще получи категория 4 звезди и ще може да приема мачове от елиминационната фаза на европейски­те клубни турнири. За целта ще бъде изграден подземен паркинг. ЦСКА ще има осигурен бю­джет от 16 милиона лева за първата си година в „А" група, като при класиране за европейските клубни турнири сумата може да нарасне.

В същото време стана ясно. че Манджукови са го­тови да спонсори­рат и волейболния тим   на   ЦСКА.

„Армейците" нямат официален спонсор от години, а в мо­мента местят мачо­вете от първенство­то, за да спестят от сметки за ток.



Меридиан мач: Хубчев със зверско конско след резила

Играчите на Берое са имали доста неприятен половин час след тежката за­губа от Лудогорец с 0:5. Техният треньор Петър Хубчев им е дръпнал зверско конско, като не е спестил нищо на ни­кой. Специалистът бе бесен от предста­вянето на командата му в Разград и това се видя веднага след мача, когато той го­вори пред медиите.

Очаква се бронзовият медалист от САЩ'94 да направи куп промени в своя състав за домакинст­вото на Левски, кое­то е през седмицата. Със сигурност в със­тава ще се завърне Атанас Зехиров, кой­то пропусна срама с Лудогорец заради травма, която полу­чи в навечерието на двубоя. След изтър­пяно наказание на линия ще бъде и универсалният Геор­ги Динков.

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки