Черно море ще спира "черната" серия срещу Литекс

От началото на кампанията "моряците" са твърде колебливи във Варна, като имат 4 победи и 4 загуби

Черно море ще спира "черната" серия срещу Литекс

В Черно море се надяват срещу Литекс да сложат край на лошите изяви на своя стадион "Тича"  в първия мач от 18-ия кръг на "А" група. От началото на кампанията Черно море са твърде колебливи във Варна, като имат 4 победи и 4 загуби и са с отрицателна голова разлика.

 

Варненци се върнаха на пътя на победата, след като надвиха с 3:1 Локомотив (Пд) на „Лаута“ през уикенда и са с приповдигнато настроение.

 

Наставникът на домакините Никола Спасов ще направи само една промяна в тима си. Тя е продиктувана от наказанието на Стефан Станчев, получил червен картон на „Лаута“, а вместо него ще започне Дани Георгиев.

 

В атака Спасов ще разчита на триото - Бурабия, Курьор и Симеон Райков.

 

В същото време Литекс ще заложи на всичко най-добро за гостуването на "Тича". Въпреки неубедителната си форма централният бранител Елтон ще запази мястото си в състава. Единствената промяна е свързана с Петрус Бумал, който виси с 8 жълти картона. При още едно официално предупреждение дефанзивният халф ще пропусне 2 мача.

 

Поради тази причина той ще бъде на пейката за сметка на Красимир Станоев и ще бъде пазен за домакинството на Лудогорец в събота.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки