Мартин Петров с греда и асистенция за 2:2 срещу Макълсфийлд (видео)

Болтън не можа да бие тима от Втора лига, чака преиграване на "Рийбок"

Мартин Петров с греда и асистенция за 2:2 срещу Макълсфийлд (видео)

Мартин Петров направи силно второ полувреме за Болтън при ремито 2:2  с играещия във Втора лига Макълсфийлд в 3-ия кръг за Купата на Англия. Крилото от Враца асистира за последния гол в мача, с който елитния клуб се добра до преиграване. 3 минути преди края Петров разтресе напречната греда, но нямаше шанса да отбележи победен гол.

Срещата започна с по-добра игра на Болтън и отборът от Висшата лига поведе след 7 минути игра. Иван Класнич се оказа най-съобразителен при едно меле, използва лоша намеса на вратаря Вейга и от няколко метра намери целта за 0:1 на „Мос Роус”.

Макълсфийлд не се стъписа и реагира бързо. След четвърт час Колин Даниел отблизо порази мрежата на гостите и направи 1:1.

През първата част Мартин Петров игра много неубедително и не се запомни с нищо, въпреки че търсеше топката и опитваше да участва в разиграванията на гостите.

Домакините от Втора лига поведоха в 68-ата минута с фантастичен гол. Арно Менди пое от въздуха малко случайно, но после с безупречно воле извън границите на наказателното поле намери горния ляв ъгъл на Богдан, който получи гол от Тим Хауърд от почти 100 метра през седмицата, за 2:1.

Макълсфийлд помисли, че е сторил достатъчно да отстрани елитния противник, но Болтън накрая имаше повече основания да е недоволен от ремито и преиграването.

Мартин Петров центрира от пряк свободен удар в 76-ата минута, а Дейвид Уитър засече с глава и след неособено добра намеса на Вейга отново възстанови статуквото – 2:2.

Българският национал можеше да донесе и победа на Болтън пак от статично положение. 3 минути преди края той разтресе напречната греда след страхотно изпълнение от пряк свободен удар с фалцов удар над стената.

Иван Класнич направи непростим пропуск сам срещу вратаря в края на мача и така двата отбора ще излъчат победител в преиграване на „Рийбок”.

Девети отбор от Серия А в Европа?

Фиорентина и Аталанта решават сериозен ребус

Десподов след титлата: Не съм виждал такава подкрепа

Националът завърши сезона с 13 гола и 13 асистенции

Почетино хвали Челси след сезона

„Толкова съм доволен и горд от играчите“, обяви аржентинецът

Мениджърът на Арсенал коментира загубената титла

Вижте какво каза Микел Артета

Съдия от Нидерландия сътвори здрав скандал

Вижте подробности

ОБЗОР: Брест спечели последната френска квота за Шампионската лига (ВИДЕО)

С победа над Тулуза

Десет от Рома матираха Дженоа с 1:0 на "Олимпико"(ВИДЕО)

Лукаку вкара победния и може би последния си гол за "вълците"

Гуардиола намекна, че напускането му наближава

Испанецът спечели шестата си титла в Англия и не очаква да остане още дълго на "Етихад"

Барселона си гарантира второто място (ВИДЕО)

Каталунците събраха 82 точки и имат четири повече от Жирона

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки