1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Още един мароканец в ЦСКА (видео)

Още един мароканец в ЦСКА (видео)

Марокански играч с холандски паспорт очакват в ЦСКА още в понеделник за първия лагер-сбор на отбора.

Още един мароканец в ЦСКА (видео)
Марокански играч с холандски паспорт очакват в ЦСКА още в понеделник за първия лагер-сбор на отбора. Според "Дарик" бранителят Илиас Хадад ще дойде на проби при „червените”. 
 
Той е на 22 години, играл е на постовете централен бранител и халф. В момента Хадад е играч на шотландския Сейнт Мирън, като от началото на сезона е изиграл 10 с екипа на този отбор. В края на декември обаче от шотландския клуб го освободиха и в момента той е свободен агент.
 
Илиас е юноша на АЗ Алкмаар, като освен там е играл под наем и за друг холандски тим – Телстар. Има записани участия в националния тим на Холандия до 18 и до 19 години.
 
Роден е на 1 март 1989 година, висок 187 см.

Със сигурност Хадад ще изкара целия лагер на ЦСКА в Гърция, след което ще се реши дали да бъде привлечен.

Освен него на утрешното първо събиране се очаква и играч от шампиона на Перу за 2011 година ФК Хуан Аурич. 19-годишният Ренато Сапата играе на поста краен защитник е роден на 19 февруари 1992 година, като през изминалия сезон е бил ползван сравнително малко в шампионатните мачове на ФК Хуан Аурич. Въпреки това Сапата вече има записани мачове за младежките тимове на южноамериканската страна до 17 и до 19 години.

Мароканецът Юсеф Секур също би трябвало да се появи утре. Халфът дойде в Борисовата градина в началото на миналия месец. Той изигра пълни 90 минути по време на контролата срещу Сливнишки герой и направи сравнително добро впечатление, потвърдено от изказването след спаринга от страна на Димитър Пенев.

Със сигурност на първата тренировка на ЦСКА за годината няма да се появят хванатите с допинг Костадин Стоянов, Румен Трифонов и Тодор Янчев. Според правилника те нямат право да водят подготовка до обявяване решението на антидопинговата комисия към БОК. 

ЦСКА
 ще привлече 4 или 5 нови попълнения за про­летния полусезон. Трима от тях със сигурност ще играят на постовете ляв бек, централен защитник и вътрешен халф. Незави­симо от това дали Румен Трифонов ще бъде нака­зан, червените ще вземат футболист за него­вата позиция.

ЦСКА няма да направи нито една тренировка в България, а директно ще замине на подготовка в Гърция на 10 януари. Отборът се събира ден по-рано за рутинните медицински изследвания на футболистите. “Червените” ще отседнат в петзвездна перла в Александруполис. Хотелът, в който миналата година бе вечният враг Левски, е на броени метри от бреговете на Егейско море. На няколко километра се намират два терена, които ще са на разположение на футболистите. Лагерът ще продължи до 24 януари, а на 3 февруари ЦСКА заминава за Анталия. 

 


Ilias Haddad by ZAHID212

ИЗВЪНРЕДНО: МС даде Герена на Столична община

Вижте подробности

Загуба с 1:9 за юношите на ЦСКА

Септември (София) разгроми „червените“

Потвърдено: ЦСКА без Хайнц срещу Берое

Вижте какво съобщиха „червените“

„Отбор на надеждата“ с тежък жребий

Вижте съперниците на тима ни в Homeless World Cup 2024

Рупанов: Благодаря на Септември и се радвам, че съм тук

„Със сигурност моята мечта е да се върна и да вкарвам за Левски“

Великов: Вкараха ни с 1 положение след почивката

„Нормално, с човек по-малко няма как да се случат нещата“

Митов: Доволен съм от трите точки, не и от играта

„Можеше да вкараме още голове“, заяви треньорът на Септември

Септември с нова победа, прати Хебър на дъното (ВИДЕО)

Столичани спечелиха с 2:1 след ранен червен картон и дузпа на „Лаута“

Равносметка: ЦСКА с рекордна селекция

Лиъм Купър стана №1 по заплата за всички времена