Миньор започна подготовка с четирима нови и без Том (видео+снимки)

Над 30 играчи се явиха на първата тренировка на "чуковете"

Миньор започна подготовка с четирима нови и без Том (видео+снимки)
Над 30 играчи, разделени на две групи, стартираха подготовка с Миньор (Пк). Четирима нови футболисти започнаха занимания с перничани - завърналият се от Кипър Венци Василев, юношата на Шалке 04 Камен Хаджиев и алжирците Сабри Бумелха и Фаид Бенрамдан. Други двама от чаканите чужденци - Си Салем Якине и Ариби Амин – се очакват утре и вдругиден, предаде репортер на Novsport.com.

И докато българите са сигурни нови попълнения, то останалите ще изкарат проби. Сабри Бумелха, Фаид БенрамданСи Салем Якине и Ариби Амин са алжирци с френски паспорти.

Сабри Бумелха и Фаид Бенрамдан бяха изпробвани от треньора Стойчо Стоев в последните за миналата година контроли със Спортист (Своге) и Сливнишки герой. 

На тренировката, която премина само в тичане, беше и възстановеният Венци Иванов, който се лекуваше от хепатит. Присъстваха и Кацимерски и Аджов, които също имаха проблеми. 
 
Иначе всички останали бяха на линия, с изключение на бразилеца Евертон Джилио-Том. Старши треньорът Стойчо Стоев каза, че утре ще се изясняват причините за неговото отсъствие. В момента не било ясно защо го няма.  

Крум Бибишков пък остава играч на Миньор, научи Novsport.com. 
 
„Целта най-вече ни е да играем по-добре през тази година, отколкото миналата”, каза Стоев пред репортера на Novsport.com.
 
Точно преди тренировката багер изчисти пистата, за да може да се проведе заниманието. 60-ина верни фенове на Миньор дадоха кураж на своите любимци. Те запалиха факли, гръмнаха няколко пиратки и огласиха стадиона на мира.

Беше забелязан съдията Стефан Спасов, който поддържаше форма с обиколки на съоръжението.
 

Относно предвижданите контроли има една промяна. Тя касае първия лагер в Благоевград и датата 24 януари, когато вместо с Пирин (ГД), „чуковете” ще премерят сили със Септември (Симитли). Последната контрола преди втория лагер (в Турция) ще бъде на 3 февруари срещу Локомотив (София), но мястото ще се уточнява съобразно атмосферните условия.  

Ето и програмата за контролните срещи на Миньор по време на първия лагер в Благоевград:
21.01.2011г 14:00 ч Марек – Миньор ст. Дупница
24.01.2011г 14:00 ч Миньор – Септември /Симитли/ ст.с.Мурсалево
27.01.2011г 13:30 ч Миньор – Ботев /Вр/ ст.с.Мурсалево
03.02.2011г Миньор - Локомотив /Сф/

 

Фотогалерия от заниманието на Миньор вижте ТУК!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки