Ивайло Петев вдинга още летвата: Целта пред Лудогорец е дубъл, чакаме двама нови (аудио)

„Мачът със Септември бе една добра тренировка, можехме да вкараме още”, обяви наставникът на Лудогорец

Ивайло Петев вдинга още летвата: Целта пред Лудогорец е дубъл, чакаме двама нови (аудио)

Амбициите на Лудогорец (Разград) стават все по-сериозни. Това стана ясно след днешната контрола с втородивизионния Септември (Симитли), спечелена от лидерите в класирането на „А” група с класическото 3:0.

Новаците в родния елит разкриха през зимната пауза, че ще се борят за титлата, а сега наставникът им Ивайло Петев обяви, че момчетата му ще се стремят и към спечелването на турнира за Купата на България.

„Ще се борим и на двата фронта. Целта ни е да станем шампиони и да вземе купата, аз лично не виждам нищо странно в това”, заяви специалистът, след като изгледа победата на своите в Сандански. „Получи се една добра тренировка днес.

Като цяло съм доволен от показаното, имайки предвид моментното състояние на футболистите. Мисля, че първото полувреме бе по-стойностно, имахме повечко идеи в атака, но много промени на почивката оказаха влияние.

Все пак обаче вкарахме 3 гола, можеше да отбележим и още 4-5, но трябва да отчетем и фактът, че в момента натоварванията върху футболистите от физическо естество са доста сериозни”, поясни наставникът, след което бе помолен да коментира играта на новите попълнения Радек Петер, Витиня, Георги Аргилашки, Кристиян Кабаселе, Георги Костадино и Теро Мантула в срещата:

„Те тепърва ще разкриват потенциала, който имат, тъй като тяхната подготовка е разкъсана, а и всеки е на различен етап от нея.

Очаквам в близко бъдеще да се подсилим с още две нови попълнения, които играят на позициите централен защитник и вътрешен халф”, поясни в заключение Петев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки