Черно море стартира подготовката с минимална победа над Нефтохимик с 1:0 (ВИДЕО+снимки)

Отборът на Черно море победи Нефтохимик (Бургас) с минималното 1:0 в първата си контрола за годината

Черно море стартира подготовката с минимална победа над Нефтохимик с 1:0 (ВИДЕО+снимки)

Отборът на Черно море победи Нефтохимик (Бургас) с минималното 1:0 в първата си контрола за годината.

Двубоят се игра на стадион „,Младост” в морската столица, а посетителите на сайта Novsport.com имаха възможността да го слушат на живо.

Домакините от Черно море имаха инициативата в двубоя почти през цялото време и съвсем закономерно победиха своя опонент. Условията на стадиона бяха много добри, въпреки непрестанния дъжд, който се сипеше по време на проверката.
 
Двубоят започна вихрено за „моряците”, които още в 7 минута можеха да открият резултата, но пропуск направи Миро Манолов, който стреля с глава над вратата. Дончо Атанасов от състава на домакините също имаше не една възможност да вкара, но му липсваше точност пред гола.
Гостите от Бургас създадоха първата си сериозна опасност в 22 минута, когато Калоянов получи топката и стреля, но в аут.
До края на първото полувреме и двата състава имаха по още един отличен шанс за гол, но неточни в отиграванията си бяха Миро Манолов и Митев.

Вторите 45 минути стартираха с много промени и в двата отбора. Старши треньорът на варненци замени 10 играчи, като остави единствено Димитър Пиргов на терена. Братът на напусналия вратар Илко Пиргов му се отблагодари като реализира единственото попадение в проверката.
 
Голът падна в 54 минута, когато Пиргов овладя топката и стреля от далечна дистанция. В игра за варненския тим се появиха новите попадения Марлон Фернандес, Адисон и Дениран Ортега. Фернандес и Адисон оставиха много добри впечатления с пробивите си, като имаха и няколко възможности за попадение.

От гостите най-активен беше Колев, който можеше да изравни в 65 минута, но изстрелът му премина встрани от вратата. Влезлият като резерва Стойко Сакалиев също остави отлични впечатления, но и той нямаше шанс и не успя да реализира.
 
По този начин Черно море стартира поредицата от контроли, които ще изиграе,  с победа, докато Нефтохимик записа второ поражение, след загубата преди дни от аматьорите Мастер. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки