Димитър Борисов: Левски са ни абонати, чакаме още двама от Удинезе

„Ще вкараме новите попълнения във форма с капки, не знаех, че в Левски харесват мъже…”

Димитър Борисов: Левски са ни абонати, чакаме още двама от Удинезе

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов направи няколко сензационни изказвания в типичния си стил, след като бе помолен да коментира добрия старт на Левски през новата година и последните трансфери на „Българска армия”.

Както е известно, в Борисовата градина акостираха двама играчи, които бяха желани и на „Герена” – Абел Анеси и Нджонго Присо, а "сините" почнаха годинаха с разгром над Агия Напа (9:0).

"Левски са ни абонати. Те са наш дразнител и конкурент.

Миналата година започнаха зимните контроли с победа с 6:0, но после паднаха от нас", обяви пернишкият бизнесмен в ефира на БНТ1, след което бе помолен да коментира факта, че „червените” привлякоха двама футболисти – Абел Анисе и Нджонго Присо, които големият съперник Левски си бе харесал:

"Какво да кажем, щом в Левски харесват мъже…

Взехме Анисе, за да може да дължим още повече пари на Черноморец (Бургас)", каза Борисов по повод и на твърденията на бургазлии за неизплатения докрай трансфер на Мишел Платини отстрана на "червените".

Босът на "Титан" се измъкна хитро и след като бе попитан дали Нджонго Присо не е излъгал с годините си. Камерунецът твърди, че е само на 23 години, макар на външен вид да изглежда по-възрастен.

"На него му направихме предварителна проверка, като му счупихме едно ребро и сега чакаме да видим колко дни ще го боли", пошегува се Борисов, след което увери, че в ЦСКА ще бъдат привлечени общо трима футболисти на Удинезе.

Той коментира и редицата продажби на основни играчи на тима - нещо, от което феновете на "армейците" са недоволни:

"Прекрасно е, когато продаваш. Това е една нормална политика за клуб като нашия”, обяви Борисов, а после коментира и пропадналия лагер на ЦСКА в Испания, където „червените” трябваше да изиграят три контроли срещу сериозни съперници, между които и Виляреал.

„Не отидохме на лагер в Испания, защото там вече си имат един Реал и не им трябваме.

Иначе взехме един техен бивш играч, в лицето на Карлос Диого, когото набързо ще го вкараме във форма с капки", пошегува се президентът във връзка с допинг скандала, който избухна в клуба.

В края босът на "Титан" съпостави работата си начело на сметосъбиращата компания и тази в ЦСКА.

"С футболистите ми е по-трудно в сравнение с боклуците, защото те са по-сложни характери", обяви президентът на „армейците”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки