Пирин заминава на лагер в Сандански

Утре по обяд отборът на Пирин ще замине за първия си лагер в Сандански

Пирин заминава на лагер в Сандански

Утре по обяд отборът на Пирин ще замине за първия си лагер в Сандански. Това потвърди спортният директор на тима Петър Михтарски. Вече една седмица под ръководството на Костадин Герганчев и Христо Войнов тренират двата отбора на Пирин и Перун (Кресна), с чийто лиценз благоевградчани ще играят през пролетта във Югозападната „В” група. В средата на седмицата групата беше редуцирана и от тези, които играха през есента за Пирин в „А” регионална група бяха освободени пет футболисти. В събота Пирин победи Велбъжд (Кн) с 2:0 с футболисти от двата тима.

На сутрешната тренировка ще станат ясни другите, които отпадат и групата, която заминава за лагера в курортния град, предаде кореспондентът на Novsport.com.

Петър Михтарски потвърди, че ще има със сигурност още отпаднали от групата, както и ще има новопривлчени в отбора.

В Сандански Пирин ще тренира на базата на бившия си футболист Христо Златинов в с. Вълково. Там отборът ще остане една седмица. На място ще се търсят противници за контроли.

Засега е ясно само, че следващата контрола на „орлетата” е в събота срещу съименниците им от Гоце Делчев, но и тя не е на сто процента сигурна. Нови в Пирин извън тези, които идват от тима от Кресна, са Андрей Стоев, Ради Митревски, Мирослав Ризов, Виктор Петаков и Венцислав Бенгюзов. Вратарят Владислав Митев, който наскоро бе обявен за ново попълнение, ще играе в Чавдар (Етрополе).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки