Гигс тренира "червените дяволи", Ван Гаал не се появи

Депай пристигна с нова кола за £240 000 след загубата от Стоук, Карик призова за обединение

Гигс тренира "червените дяволи", Ван Гаал не се появи
Райън Гигс проведе първата тренировка на Манчестър Юнайтед след загубата от Стоук Сити с 0:2 в събота, съобщи Sky Sports.

Поражението бе четвърто поред за „червените дяволи” и след него наставникът им Луис ван Гаал заяви, че ще разговаря с босовете и футболистите. 

Ако те пожелаят, мога и сам да си тръгна”, коментира холандецът, който е пред уволнение и не се появи на заниманието в неделя, което бе с възстановяващ характер.



За сметка на това неговият сънародник Мемфис Депай изненада всички. Пристигналият това лято холандски национал бе с основна вина за първия гол на „грънчарите”, а днес дойде на базата в Карингтън с нова кола за 240 000 паунда. Това допълнително разгорещи обстановката в съблекалнята. 

Междувременно един от тарторите Майкъл Карик призова за обединение и спокойствие, но според част от медиите в Англия раздялата с Луис ван Гаал е въпрос на часове и ще се случи след мача с Челси в понеделник от 19:30.

Основен фаворит за наследник на специалиста е уволненият от Челси Жозе Моуриньо, който обаче има амбиции да стане и национален селекционер на Англия. Спрягат се още имената на Хосеп Гуардиола и Диего Симеоне, както и тези на Гари Невил и Райън Гигс.



Припомняме, че последният води отбора на Манчестър Юнайтед в заключителните няколко мача от по-миналия сезон, когато бе освободен Дейвид Мойс, наследил легендарния сър Алекс Фъргюсън.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки