Славия замина с 27 футболисти за Турция, там чака друг французин (видео+снимки)

В Анталия най-старият столичен клуб ще изиграе 5 контроли

Славия замина с 27 футболисти за Турция, там чака друг французин (видео+снимки)
Старши треньорът на Славия - Мартин Кушев, бе в много добро настроение при заминаването на отбора за турския курорт Анталия, предаде репортер на Novsport.com. Там "белите" ще изкарат втория си подготвителен лагер преди подновяването на шампионата в "А" група. 
 
Най-старият столичен клуб отпътува с група от 27 футболисти от летище "София" с директен полет за Истанбул, откъдето с вътрешни линии ще стигнат до Анталия. "Белите" ще останат в Турция до 18-и февруари, където ще отседнат в хотел "Мелас" в областта Тара. Има вероятност обаче хотелът да бъде сменен, тъй като терените около него са наводнени след поройните дъждове от последните дни, които са се изсипали в региона. 
 
В Анталия най-старият столичен клуб ще изиграе 5 контроли - на 5-и срещу Астра Плоещ, на 8-и срещу Иличевск, на 10-и срещу все още неясен съперник, на 13-и срещу Брашов и на 16-и срещу Уйпещ.
 
"Горе-долу си свършихме работата, освен в последните два дена, но това беше заради времевите условия. Все пак успяхме да изиграем последната си контрола и сега започваме основната работа", заяви Кушев пред медиите на летище "София". 
 
Наставникът на Славия разкри, че заминава за турския курорт с група от 27 човека, а утре се очаква към тима да се присъедини и французин, но за момента не пожела да разкрие повече подробности за играча: "Групата е от 27 човека, утре очакваме един французин и горе-долу с това приключваме. Да не избързваме обаче, защото и преди чакахме един друг французин и нищо не стана". 
 
"При хубава оферта за наши играчи няма да спираме никой за трансфер, но за такава до момента не знам. Мисля, че колективът ни е доста добър и това ще бъде важно в предстоящите мачове", завърши Мартин Кушев. 

Групата на Славия за Анталия: Стефано Кунчев, Емил Петров, Диян Вълков, Живко Желев, Иван Тодоров (завърнал се от Видима Раковски), Георги Пашов (новопривлечен от Чавдар¸Етрополе), Филип Филипов, Даниел Васев, Павле Попара, Владислав Романов (новопривлечен от Локомотив Сф), Милан Ставрич (новопривлечен от Раднички, Ниш, Сърбия), Радослав Василев, Даниел Златков, Михаил Милчев (новопривлечен от Спартак, Плевен), Петър Димитров (новопривлечен от Берое), Янко Сандански (новопривлечен от Монтана), Радослав Димитров, Цветомир Тодоров (новопривлечен от Бдин, Видин), Рамазан Бишевич (новопривлечен от Будочност, Подгорица, Черна гора), Спас Георгиев, Жуниор, Владислав Златинов (новопривлечен от Берое), Николай Божов, Йордан Юруков, Богомил Дяков и Кирил Огнянов. 


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки