Батков отнел лиценза на ЦСКА

И Литекс взимат допинг, но ги прикриват, обяви сензационно Александър Томов

Батков отнел лиценза на ЦСКА

Бившият собственик на ЦСКА Александър Томов обвини Тодор Батков, че той лично е участвал в отнемането на лиценза на ЦСКА през 2007 година. Според Томов босът на Левски е заплашвал „армейците”, че няма да играят в Шампионската лига още преди отнемането на лиценза, а след това е заявил в прав тескт: „Аз взех лиценза на ЦСКА!”.

Скапана е работата, целият футболен съюз е изтъкан от конфликт на интереси. Отнеха ни лиценза с прякото участие на Тодор Батков. Как може да отнемеш лиценз на някой, който е спечелил титлата с 16 точки разлика и чака 5 млн., и да дадеш лиценза на втория?”, попита Томов в ефира на "ТВ7".

Лупи обяви, че няма никакво доверие в сегашните собственици на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов. „Аз съм загубил вяра в тези двама собственици, те още са в началото на 90-те, в мутренските години”.

Той защити играчите на ЦСКА, които бяха хванати с допинг „Не мога да приема политиката на БФС. Тук не се прави разследване за нито един случай. Познавам Тошко Янчев от дълго време, той никога не би взел нещо, което вреди на здравето му.”

„За който и да е клуб в България, при тая структура на БФС, няма как да има справедливост. Пострадаха невинните – футболистите.”, обяви бившият бос на „Армията”.

Томов призова за ясни критерии във футболния съюз. „Трябва да има еднакви критерии. Проблемът идва от самия футболен съюз. Целият футбол е прогнил от това, че няма правила, всичко е оплетено в мошеничества и рушвети. Никой няма да глътне нещо, което уврежда здравето му, ако знае. Това е насочена кампания срещу ЦСКА. Тези юнаци с допинга работят срещу ЦСКА."

Александър Томов обвини Литекс в употреба на допинг, а БФС в прикриване на техните действия. „Имал съм 2-3 случая с Литекс, когато ни блокират проверките. Казват, че няма пари за допинг проверка или лекарят не е дошъл. На мач с Литекс на нас ни казаха, че линейката не е дошла.”

 

Танчо Калпаков Гордея се с отбора

"Направихме страхотен колектив", заяви треньорът на Марек

Христо Янев: Това е най-трудното нещо в живота ми

Треньорът на Ботев Враца смята, че баражът е един урок за клуба

Красимир Костов: Бяха ни отписали

Героят за Ботев Враца беше много щастлив след оцеляването на тима в елита

ЦСКА излиза с най-доброто в баража за Европа

Стамне Белчев обяви групата от 20 футболисти за ЦСКА 1948

Играч на „моряците“ ще опита да впечатли Илиан Илиев

Велислав Василев може да възроди кариерата си на "Тича"

Халф на Славия искан от няколко отбора във Втора лига

Валентин Петров може да напусне "белите" през лятото

ОФИЦИАЛНО: Густаво Бусато преподписа с ЦСКА

"Армейците" обявиха новината за любимеца на "червената" публика

Мишо Вълчев: Генчев ще е зависим от селекцията

Легендата на Левски коментира назначаването на новия треньор на "сините"

Брахими: Тръгвам си с вдигната глава

Ръководството на "канарчетата" реши да не му предложи нов договор

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки