Локо (Сф) взима марокански таран

Червено-черните подписват с нападателя Набил Баха от Сабадел

Локо (Сф) взима марокански таран
Локомотив София е на път да привлече марокански голмайстор. Червено-черните очакват към тима да се присъедини нападателят Набил Баха. Новината потвърди и треньорът на отбора от „Надежда" Тони Велков. Както е известно, президентът на Локо Николай Гигов обеща, че ще осигури услугите на нападател от испанската втора дивизия. Той е визирал именно Баха, който през есента е играл в Сабадел.
 
Набил Баха е роден на 12 август 1981 година във франция. Израства в школата на Монпелие, а след това преминава през португалските Навал и Брага. След това носи екипа на Расинг Ферол, Кретей и Понферадина. От 2007 до 2011 година е в Малага. За испанския клуб изиграва 1009 мача, в които се разписва 24 пъти. През есента е играл в Сабадел - има три попадения в 12 срещи.
 
Треньорът на Локо Тони Велков пък заяви, че не иска стартът на полусезона да бъде отлаган. „За нас е по-добре първенството да започне както е по програма, защото ще трябва отново да търсим място за лагер. В София няма къде да тренираме", каза той.
 

Днес Локомотив София ще играе контрола с втородивизионния Малеш. Все още обаче не е уточнено мястото на срещата. Ако изкуственият терен в Сандански е годен за игра, мачът ще се проведе на него от 12:00 часа. Ако ли не, срещата най-вероятно ще е в 13:30 часа в село Дамяница. В спаринга участие няма да вземат Стойчо Младенов и Иво Иванов, които са контузени.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки