Феновете на ЦСКА побесняха, готвят протест

Червените ултраси не могат да си намерят място от яд заради тоталното разпадане на отбора

Феновете на ЦСКА побесняха, готвят протест
Феновете на ЦСКА не могат да си намерят място от яд заради тоталното разпадане на отбора. Шефовете от „Титан" продадоха една от последните звезди на червените - Мишел Платини. Преди него от Армията си тръгнаха голмайсторът на отбора Янис Зику, Грегъри Нелсън и Спас Делев.
 
За капак агитката в сектор "Г" смята, че зимната селекция върви към тотален провал. Ултрасите вече се опасяват, че ЦСКА може да не види дори участие в евротурнирите и планират нови протести срещу управлението на „Титан". Очаква се на първия официален мач срещу Локо Сф феновете на Армията да атакуват ръководството с транспаранти, както го направиха на няколко двубоя през есента.
 
- Това, което бе започнато на мача с Рапид Виена от Лига Европа през 2010 година, ще продължи на всяка среща от пролетния дял в шампионата. Няма да бъде простено на нито един, който се опитва да се гаври с това, което обичаме - заяви наскоро председателят на националния фен-клуб на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето.
 

Някои от зевзеците пък дори взеха ръководството на подбив. На въпроса "Какво е единственото положително при управлението на „Титан"?", шегобийците отговарят с „допинг пробите". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки