Димитър Пенев: От Кипър идва новият днес (видео)

Очаквам двама-трима, може би днес е пристигнал един, от Кипър идва, и може би до 17 февруари трябва да пристигнат и другите двама.

Димитър Пенев: От Кипър идва новият днес (видео)
Очаквам двама-трима, може би днес е пристигнал един, от Кипър идва, и може би до 17 февруари трябва да пристигнат и другите двама. Това призна старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев при пристигането на армейците в София от втория подготвителен лагер, който се проведе в Анталия, предаде репортер на Novsport.com от столичното летище.
 
 
На треньор №1 на XX век му стана неудобно все да обещава, че ще идват нови състезатели. Но сега подчерта, че днес наистина щял да дойде играч.
 
„Взе да става неудобно все да обещавам, че ще идват нови състезатели – днес, утре, в София… Е, идват, как да не идват. В последната седмица бяха двама, единият от тях ще остане (б.а. Илиас Хадад)”, потвърди Пенев.



 

Той обясни маниера на провеждане на селекцията с думите: „Трябва да има и качествени футболисти. Затова имаме и достатъчно време до втория кръг. Тези, които идват, не са в началото на подготовка. Те са от сериозно първенство, затова си позволяваме да действаме по този начин.” 


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки