Тевес си гарантира „топло” посрещане в Англия: Манчини ме третираше като куче

Аржентинецът обясни случката в Мюнхен и призна, че често се е карал с мениджъра

Тевес си гарантира „топло” посрещане в Англия: Манчини ме третираше като куче

Скандалният нападател Карлос Тевес за пореден път изправи на нокти ръководството на Манчестър Сити, след като вчера обяви в ефира на аржентинска телевизия, че мениджърът Роберто Манчини се е отнасял с него като с куче.

Очакваше се днес скандалният стрелец да поднови тренировки с „гражданите”, след като през ноември реши еднолично да замине за родината си, но не е ясно дали това ще се случи след новата порция нападки по адрес на наставника, пишат медиите в Англия.

По непотвърдени информации аржентинецът вече се е завърнал в Англия, след като бе изваден от отбора през септември заради отказа му да влезе като резерва при загубата от "Байерн" (Мюнхен) с 0:2, а по-късно беше глобен с около 1.6 млн. паунда. Тогава Манчини го обяви за "свършен" за тима, но в неделя намекна за връщането му в състава.

Тевес заяви, че е готов отново да играе за клуба и разказа своята версия за случилото се в Мюнхен. Според него мениджърът е имал спор с Един Джеко при смяната на босненеца, след което се насочил към Тевес.

"Видя ме на пейката и беше ядосан, изпрати ме да загрявам като куче. Каза ми го с лош тон и аз отказах", обясни аржентинецът пред "Фокс Спортс", като допълни, че е готов да се завърне в състава, ако Манчини има сериозни намерения спрямо него.

"Ако съм сбъркал, тогава се извинявам. Но искрено вярвам, че не съм допуснал грешка. Ако е вярно и Манчини иска да се върна, това би ми харесало. Но ако изказването е било само за пред медиите – не", каза бившият капитан на "гражданите", според когото италианецът не е постъпил правилно с разгласяването на случая.

"И друг път е имало сериозни спречквания между нас, но вие не сте чували за тях. Това не бе първият случай, в който съм отговарял на Манчини в съблекалнята, но и на това не бе давана гласност. Имах добри отношения с него.

Той е победител и не обича да губи, аз също", допълни аржентинецът, след което призна, че при евентуално завръщане в състава най-голямото предизвикателство пред него ще бъде повторното спечелване на феновете, които след скандала в Мюнхен горяха фланелки с неговото име.

"От мен зависи дали ще се върна. Искам отново да спечеля любовта на феновете. Те се обърнаха срещу мен, но са били лошо информирани.

На тях им е казано, че не искам да играя и гневът им е логичен. Трябва да съм брилянтен, за да успея да ги спечеля отново", каза още Тевес.

Барселона си гарантира второто място с класически успех (ВИДЕО)

Каталунците събраха 82 точки и имат четири повече от Жирона

Виляреал и Реал Мадрид си вкараха осем гола в зрелищно реми (ВИДЕО)

Шампионът на Испания отново игра с резервите преди финала в ШЛ

Клоп: Вече съм един от вас

"Обичам ви до краен предел", каза той към феновете на "Анфийлд"

Йодегор: Трябва да сме още по-гладни, за да спечелим всичко

Капитанът на Арсенал няма търпение за новия сезон

Интер взе точката от Лацио в последната минута (ВИДЕО)

"Нерадзурите" спасиха празника за получаването на Скудетото

Aртета: Всичко се случи, защото феновете започнаха да вярват

"Трябва да бъдем по-добри и да печелим", заяви мениджърът на Арсенал

Клоп спусна завесата си в Ливърпул с 2:0 над Уулвс (ВИДЕО)

Германецът си взе "сбогом" с Анфийлд по подобаващ начин

Аталанта със сигурност ще откупи Де Кетеларе

Белгиецът игра под наем от Милан през този сезон

Бесният Алегри ще съди Ювентус?

Специалистът беше уволнен два кръга преди края на сезона в Серия А

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки