Гонзо: До края на седмицата окомплектоваме състава с нападател и флангови футболист

"АЕК се отказаха да продават Митидис, в напреднали преговори сме с флангови, който ще видите тия дни"

Гонзо: До края на седмицата окомплектоваме състава с нападател и флангови футболист

Левски ще се стреми да приключи зимната си селекция до края на настоящата седмица с привличането на още двама нови – централен нападател и крило, обяви изпълнителният директор Георги Иванов.

Иванов обяви, че АЕК Ларнака се е отказал от идеята да продава нападателя Несторос Митидис и той вече е отписан от сметките на Левски.

„Тези дни преговаряхме с няколко човека. Кипърският отбор АЕК и техният нападател, който имахме интерес към него, отпаднаха, отказаха се хората да го продават. Насочваме се към други варианти, които имаме и се надявам до края на седмицата или най-късно до заминаването за лагер в Турция да бъдем вече окомплектовани, за да бъде вече старши треньорът спокоен”, заяви Гонзо.

Петият нов обаче най-вероятно ще бъде крило.

„Флангови при всички положения ще търсим и сме в напреднали преговори с футболист, който ще видите тия дни”, загатна директорът.

Гонзо днес беше на „Герена” и финализира привличането на централния бранител и бивш играч на Ботев (Пд) Сърджан Лукин. Румънецът е четвъртото ново попълнение на „сините” след Франсис Нар, Александър Александров и Мехди Бурабия.

„Не смятам, че трансферът се е забавил. Просто подписахме договор за 10 минути. Забавихме се, че Сърджан трябваше да пътува от Румъния тука до България и трябваше да мине задължителните медицински тестове, които клубът прави”.

А на въпрос дали Венци Христов още е вариант за Левски, отговорът бе лаконичен.

„Всички нападатели са актуални”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки