Костов за добре дошли: Рамос и Пинто са контузени, Диамутен не е добре физически (видео)

"Мисля, че подготовката беше ползотворна, скоро се надявам да сме в оптимален състав", заяви наставникът на Левски при пристигането на тима в София

Костов за добре дошли: Рамос и Пинто са контузени, Диамутен не е добре физически (видео)

Старши-треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от проведения подготвителен лагер на тима в Турция. Той заяви, че част от футболистите, включително чуждестранните нови попълнения имат проблеми с физическата си форма. Според думите на бившия треньор на Металург (Донецк) Рамос и Нуно Пинто са с контузии, а дошлият от Серия "А" Диамутен не е във форма."

 

"Макар и късно – приключихме селекцията. Взехме футболисти, които според нас ще свършат работа. Имам малко притеснения относно факта, че някои от тях закъсняха. Имаме контузен играч в лицето на Рамос. Останалите двама – Жуниньо и Диамутен по всяка вероятност ще се адаптират бързо към нашия отбор. Тъй като единият участва в шампионата на България, а другият е опитен футболист, се надявам да се приобщят бързо към отбора и колектива да им помогне за това", сподели Костов пред камерата на Novsport.

 

"Футболистите се представиха прилично, с нелоша дисциплина. Мисля, че подготовката е ползотворна относно качеството на игра. В контролните мачове не можахме да покажем едно по-добро лице, но все пак направихме добри проверки, от които си взехме поука за някои слабости, върху които да поработим.  Имахме проблеми с някои футболисти, които се разболяха от грип. Възстановяването при тях не беше еднакво – някои по-бързо, други – по-бавно. Надявам се, че всички ще се излекуват и ще бъдем в оптимален състав", поясни тактикът. 


Известният като БГ Капело треньор не пожела да коментира кой от изиграните мачове най-много му е харесал и посочи, че в някои от загубените срещи е видял добри неща, давайки пример сблъсъка със Стяуа, но на моменти са проявени слабости, които бяха наказани. 

 

"Диамутен е не много добре физически, но се надяваме бързо да се възстанови. Пинто също е контузен, но положението му не е сериозно. Възстановяването при него протича по-бавно. Надявам се в средата на другата седмица той вече да бъде наравно с останалите", завърши човекът начело на състава на "сините". 

 

Специалистът заяви още, че никой от присъстващите в сегашната група играчи няма да напуска тима. Той е доволен от взетите състезатели и не пожела да коментира дали ще продължи договора си с Левски. 

 

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО ОТ ПРИСТИГАНЕТО НА ЛЕВСКИ В СОФИЯ!!! 

Шефът на Спартак Варна: Ще подпишем с най-добрия треньор

„Имахме три-четири варианта", заяви Павлин Николов

Лудогорец завоюва и трите Елитни шампионата

Отлично представяне на младите таланти на разградчани

Вратар си тръгна от Етър

Отбори от елита с интерес към Мартин Величков

Стойчо Младенов: Очаквам добри резултати от националния отбор

"Представянето при Илиан Илиев е възходящо", смята легендата на ЦСКА

Томаш се разбра със Спартак (Вн)?

На "Коритото" продължават да пазят в тайна новия треньор

Пълен успех за Лудогорец в Елитните групи

Тимът до 15 години спечели първенството

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Дюлгеров поема към Шотландия?

Националът вече е свободен агент

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки