Отлагат общото събрание на Локомотив (София) за март

Обявеното за 29-ти февруари общо събрание на акционерите на Локомотив (София) ще бъде отложено

Отлагат общото събрание на Локомотив (София) за март

Обявеното за 29-ти февруари второ за 2012 година общо събрание на акционерите в Локомотив (София) ще бъде от­ложено, твърди „24 часа". То ще се проведе през март, като най-вероятно това ще стане след среда­та на месеца.

На 9-ти януари собственикът на клуба Николай Гигов реши да свика ново общо събрание. Тогава бизнесменът, който от близо 20 години налива пари в българския футбол, обясни, че иска да изчака развитие около стадиона в „Надежда”.

Още през ноември ми­налата година Гигов де­кларира, че ще продължи да финансира „железни­чарите" само при положение, че отборът се върне да играе домакинските си мачове на „Локомотив". „Червено-черните" оби­калят столични стадиони от лятото на 2010 година, като президентът им е дал за наеми към 700 хиляди ле­ва.

Съоръжението в „Надежда” ще бъде отворено, макар и частично, а с плащането на заплати и разходите по лагерите на отбора Гигов вече показа, че няма намерение да напуска.

Отлагането на събра­нието е свързано със заба­вяне на вписването на промените в ръковод­ството на Локомотив в Тър­говския регистър. От съ­вета на директорите на 9-ти януари излязоха общо 6 човека. Към останалите трима - Гигов, Георги Божов и Николай Николов, се присъедини само един - сменилият Иво Тонев като изпълнителен дирек­тор на „железничарите" Георги Марков.

На предстоящото съ­брание през март ще бъде изчистена 2011 година. Освен това се очаква в съвета на директорите да влезе по­не още един нов член. То­ва ще е представителят за България на германския спортен концерн „Пума" Валентин Николов. Мо­же да има и друго попълнение, но това предстои да се уточни.

Иначе вчера на лагера в Сандански очакваха ис­панското крило Гайска Саисар. Пристигането му обаче можеше и да се от­ложи. Със сигурност до­говор с „червено-черни­те" ще подпише дошлият от Монтана нападател Борис Кондев. В петък Локомотив играе с Пирин (Разлог).

Левски иска халф на ЦСКА 1948

Вижте кой е той

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки