Невиждана за Линдзи Вон истерия на летище София изнерви хубавицата (ВИДЕО+СНИМКИ)

Най-голямата звезда в Световната купа по ски-алписйки дисциплини при жените Линдзи Вон се видя в чудо при пристигането й в София, откъдето се отправи за Банско, предаде репортер на Novsport.com от столичното летище

Невиждана за Линдзи Вон истерия на летище София изнерви хубавицата (ВИДЕО+СНИМКИ)
Най-голямата звезда в Световната купа по ски-алписйки дисциплини при жените Линдзи Вон се видя в чудо при пристигането й в София, откъдето се отправи за Банско, предаде репортер на Novsport.com от столичното летище. На аеропорта водачката в генералното класиране за сезона и олимпийска шампионка в спускането се появи с чартър от Москва усмихната по обяд преди журналисти, фоторепортери, оператори и ловци на автографи да започнат да я преследват. Разрази се невиждана за хубавицата истерия, от което тя се изнерви и вече в минорно настроение се качи на луксозно Ауди, което потегли за пиринския курорт.

В началото Вон се почувства специална от вниманието към нея. Но постепенно започна да се изнервя. Дори се уплаши, защото на подвижната врата на терминал 2 беше буквално заклещена. Истерията продължи и отвън, когато вече американката се видя в живо чудо и сложи качулката на главата си. 









Този уикенд в Банско предстоят спускане и супергигантски слалом при жените.
 
27-годишната Вон е световна шампионка в спускането и в супергигантския слалом от Вал д'Изер 2009.
 
Тя има 50 победи за Световната купа и на три пъти печели големия Кристален глобус през 2008, 2009 и 2010 година.

 
Заедно с американката в София пристигнаха още няколко алпийки, които снощи участваха в специалното градско състезание в Москва. В столицата кацнаха и миналогодишната носителка на Световната купа Мария Рийш (Германия). 27-годишната Рийш е олимпийска шампионка от Ванкувър 201 в суперкомбинацията и в слалома, както и световна шампионка в слалома от Вал д'Изер.



 
В Банско очакват и действащата световна шампионка в спускането и в супергигантския слалом Елизабет Гьоргъл (Австрия), олимпийската шампионка в гигантския слалом от Торино 2006 и олимпийска вицешампионка в спускането от Ванкувър 2010 Джулия Манкузо (САЩ), настоящата световна шампионка в гигантския слалом и олимпийска вицешампионка в гигантския слалом и в супергигантския слалом от Ванкувър Тина Мазе (Словения) и още няколко от водещите състезателки в скоростните дисциплини.



 
Пристигналите вече в Банско алпийски вече правят първите си свободни тренировки в ски-зоната в курорта.
 

На 25 февруари на пистата "Марк Жирардели" ще се състои спускането от Световната купа по ски-алпийски дисциплини, а ден по-късно е и супергигантския слалом. 

25 февруари 2012 г. / събота – Спускане (жени)
 
09:00 -16:00 ч. Fun & Fan Zone Бъндеришка поляна, открита сцена
Музикалнa и шоу програма ски шоу и забавни игри, зона на
спонсорите
11:00 ч. Спускане
18:00 ч. Официална церемония по награждаване и жребий за
втория ден – град Банско, централен площад
Концерт – диджей сет, известни изпълнители, огнено
шоу и фойерверки
 
26 февруари 2012 г. / неделя - Супергигантски слалом (жени)
09:00 – 16:00 ч. Fun & Fan Zone – Бъндеришка поляна, oткрита сцена
Музикалнa шоу програма с участието на известни
български изпълнители, ски шоу и забавни игри, зона на
спонсорите
12:00 ч. Супергигантски слалом

13:30 ч. Церемония по награждаване Бъндеришка поляна


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки