Аня Першон пред Novsport.com: Може би в Банско ще се върна на подиума (видео)

"Надявам се да направя една наистина добра надпревара. Нямах добър сезон и все още търся скоростта си"

Аня Першон пред Novsport.com: Може би в Банско ще се върна на подиума (видео)

Шведската скиорка от Алпийските дисциплини Аня Першон пристигна днес в София по повод зимното събитие на годината в Банско - Световната купа. Златната медалистка от Торино 2006 сподели пред репортер на Novsport, че е щастлива да пристигне пак в България и се надява да покаже добро представяне срещу силно мотивирани съперници. 

 

"Нямам търпение да се върна в Банско. Миналият път беше много тежко състезание с топ-участници. Смятам, че всеки идва тук с голяма мотивация и желание да направи изключителни спускания. Надявам се, че всички, които пристигнахме от Русия и други места, ще се радваме на хубаво време и ще видим добри състезания", сподели Першон при пристигането си.

 

"Надявам се да направя една наистина добра надпревара. Нямах добър сезон и все още търся скоростта си", добави тя.

 

Скиорката коментира и организацията и условията в зимния ни курорт:

 

"Миналия път никой нямаше оплаквания. Организацията в Банско бе наистина добра и за всички нас е вълнуващо да дойдем пак. Очакваме нещата да са по същия начин, както преди."

 

"Обичам скоковете и ако те не са прекалено високи всички ще се възползваме от тях. Разбрах за 60-метровия скок. Добре е, че сме пак тук. Имах труден сезон и може би в Банско ще може да се кача на подиума отново", завърши шведката.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки