Георги Георгиев-Карчо пое Левски (Крупник)

Бившият нападател на столичния Левски Георги Георгиев –Карчо е новият треньор на четвъртодивизионния ФК Левски 2007-Крупник

Георги Георгиев-Карчо пое Левски (Крупник)
Бившият нападател на столичния Левски Георги Георгиев –Карчо е новият треньор на четвъртодивизионния ФК Левски 2007-Крупник, предаде кореспондент на Novsport.com.

Той заменя на поста досегашният наставник на тима Илия Гайдов. Георгиев бе избран единодушно за наставник с пълно мнозинство на провелото се събрание на клуба. Работата на Георги Георгиев като треньор на родния си отбор, няма да се отрази на ангажиментите му, които има към Левски, а именно да следи таланти за „сините” в региона.

Той ще води подготовката само когато е свободен. През останалото време тренировките ще води неговият брат Пламен Георгиев, който е бивш кмет на Крупник.

Левски (Крупник) се състезава в Зона „Бистрица” на Пиринската бундеслига и завърши в средата на таблица през есента. Отборът е на 8-мо място от 16 отбора в групата с актив от 26 точки.

В условие на криза Община Симитли и тази година е предвидила пари за трите аматьорски клуба на територията и – Левски (Крупник), Ветрен (Полена) и отборът на Полето, който играе с лиценза на Септември (Симитли).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки